Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok ezért a párotokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ezért a párotokat? Szakítási ok?

Figyelt kérdés

A barátommal évek óta együtt vagyunk,és szeretnék a problémámra valami megoldást találni ezért érdekelne mindenki tapasztalata.

Mi az együttlétek alatt mindig védekeztünk, bár számtalanszor vetült fel veszekedésben témaként hogy "nem fogja fel venni az óvszert". Mondtam neki akkor a gyógyszerre szavazok mert a megszakításos módszerbe nem bízom. Nem akarom kipróbálni.

Elmondása szerint " ne nézzen hü.lyének,tudja mit csinálna,a gyógyszert pedig nem engedi".

28.-kán jött meg és október 3.-káig tartott.

Az nap amikor megjött a vérzésem, nem akartam vele együtt lenni de erőszakoskodott. Utánam jött zuhanyzás közben , s akaratom ellenére próbálkozott, igaz 2 perc után abba hagyta de semmi védekezés nem történt.

Ebből lett a probléma. Összevesztem vele. Azóta egyáltalán nem keressük egymást.

Szakítanátok vele?

Másik kérdés: nagyon tartok tőle esetleg teherbe eshetek-e.

Mennyi ennek az esélye?

Nem tudom pontosan peteérésem mikor van, de az utóbbi 3 napban nagyon fájt a hasam.

Igazság szerint aggódom a kapcsolatomért is,de lenyugodnék ha megjönne majd.

Lenyugodhatok szerintetek?

2017. okt. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
85%
Jaguár: óriási különbség van aközött, hogy közös megegyezéssel ilyeneket játszotok, mert ilyenkor ezzel a viselkedéssel a társad élvezetét fokozod és aközött, hogy az akarata ellenére rámászol és szexuális aktusra kényszeríted. Még a bdsm játékokban is van menekülő szó, ha azt kimondja a másik, visszavonulót fújsz. Itt pedig egy normál kapcsolatról van szó, ahol a NEM elegendő ok kellene legyen arra, hogy ne történjen aktus.
2017. okt. 19. 19:42
 32/52 anonim ***** válasza:
83%
Jaguár mekkora balfarok vagy te.
2017. okt. 19. 20:17
 33/52 anonim ***** válasza:
70%
A terhességre kb annyi az esélyed így mint gumival. Viszont erre az erőszakosságra nincs mentség. Ez csak rosszabb lesz (lenne)
2017. okt. 19. 20:23
 34/52 anonim ***** válasza:
91%

Jaguár, nem hiszem el, hogy nem látod a különbséget.

Nem akarok szexelni. A párom akaratom ellenére belém dugja a farkát. Ez nemi erőszak.

Szeretem, ha aláznak a szexben. Nem nemi erőszak. Ennyi. De ott qrva nagy bizalom kell, és tényleg van jelszó.

2017. okt. 19. 20:27
 35/52 anonim ***** válasza:
17%

Bocsássatok már meg, de ez a mondat, "aközött, hogy az akarata ellenére rámászol és szexuális aktusra kényszeríted" mégis hogyan lehetséges egy kapcsolatban?

Lehet én vagyok túl naiv vagy csőlátású és bár mindenkinél lehetnek olyan pillanatok amikor épp nem a szexre vágyik, de még abban a helyzetben is, mi az, hogy akarata ellenére rámászik és szexuális aktusra kényszeríti?? Ha nekem van egy párom akkor max. migrénes fejfájásnál tudom elképzelni, hogy abszolút ne akarjak vele semmit.

Meg persze itt mindenki bírálkozik ezerrel, a bolhából is bálnát csinál, de ha jól sejtem nem kellett lefognia a kérdezőt és erőszakkal beraknia. Kanos volt, nyomult, próbálkozott, ő belement, de nem volt jó neki és abbahagyták. Továbbra sem látom itt azt a nagy kényszerítős szexuális erőszakot amivel dobálóznak az emberek.

Azt meg nem hiszem el, hogy itt még senkivel nem történt olyan, hogy hazaérve a párja teljesen letámadta volna, ágyra löki, lehúzza róla a ruhát és szexel vele. Ez is bejön szerintem a legtöbb embernek néhanapján. Nyilván, ha ezt egy idegen férfi csinálja akkor nemi erőszak na, de a párunkkal?! :D

2017. okt. 19. 20:33
 36/52 anonim ***** válasza:
84%

Ha épp nem szexre vágyik valaki és akarata ellenére bedugja a másik, az erőszak, ezen mi a nem érthető? Tényleg nem bírom felfogni. Ha nem vágyom szexre, akkor nem vágyom rá, tök mindegy miért nem. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a nő pinája minden egyes alkalommal a másik rendelkezésére áll. (Ha valakit ez esetleg sokként ért, elnézést, lol.)

Mellesleg elég szánalmas és röhejes az a férfi, aki képes úgy élvezni a szexet, ha a párjának az épp nem jó és maximum tűri némán. Ez már tényleg a legalja, szánalom kategória.

2017. okt. 19. 20:47
 37/52 anonim ***** válasza:
77%

De az, hogy mit akarsz vagy mit nem, független attól, hogy ki csinálja veled.

Ha nem akarok szexelni, és a férjem akaratom ellenére egy testnyílásomba teszi egy szervét, az erőszak. Az teszi azzá, hogy nem akarom, nem az, hogy egy idegen teszi.

2017. okt. 19. 20:48
 38/52 anonim ***** válasza:
86%
[link] Ajánlom ezt a képregényt, ha tudsz angolul.
2017. okt. 19. 21:08
 39/52 anonim ***** válasza:
85%

Istenem Jaguár, esküszöm undorodom a fajtádtól.

Ha valakinek azt mondom, hogy nem szeretnék most szexelni vele, ahhoz nem kell indoklás. Egy nőnek joga van nemet mondani a párjának is. És ha azt mondja hogy nem, és te mégis fogdosod, és beledugod a farkadat (!) akkor az erőszak. Akkor is, ha nem kellett lefogni, mert leblokkolt. Akkor is, ha benedvesedett. Akkor is, ha a barátnőd.

És nem, egy nő nem úgy működik hogy folyamatosan rá van izgulva a párjára. Lehet hogy te olyan egyszerűen működsz mint a faék, megpöckölik a farkad és feláll, de a női test ennél sokkal bonyolultabb. A ciklus alatti változó hormonszintek miatt néha teljesen megszűnik a libidóm, néha meg az egekben tombol. Aki ezt nem tudja befogadni, az ne csajozzon hanem vegyen guminőt.

Arra meg már nem is tudok semmit mondani hogy a bdsm közösséget idekevered. Akik valóban gyakorolják a bdsm valamilyen formáját, elképesztően nagy hangsúlyt fektetnek a kommnikációra, beleegyezésre és biztonságérzetre. Még az aktus előtt le vannak fektetve a szabályok, mit szabad, mit nem, hogyan védekeznek, mi az ami belefér a pár mindkét tagjának. Van egy menekülőszó, ami általában nem téveszthető össze a játékon belüli tiltakozással, hanem teljesen kontextuson kívüli szó. A bdsm egy rendlívül komplex és egymás iránti tisztelettel teli dolog, aminek a lényege nem a megalázás minden határon túl, hanem egymás vágyainak a közös, biztánságos felfedezése, míg az erőszak a hatalom kihasználásáról és a másik semmibevételéről szól. Köze nincs a kettőnek egymáshoz.

2017. okt. 19. 21:16
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve hogy egyes esetekben menszesz alatt is teherbe lehet esni, úgy az esélyét nem lehet kizárni.

Ugyanakkor egészen elenyésző az esélye a terhességednek!

Gondolom erre vagy leginkább kiváncsi, nem a szakítás már a legnagyobb problémád!

Szerintem meg fog jönni!

Majd írd meg feltétlen, szorítok neked.

A házigörényt meg amortizáld!

2017. okt. 19. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!