Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok ezért a párotokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ezért a párotokat? Szakítási ok?

Figyelt kérdés

A barátommal évek óta együtt vagyunk,és szeretnék a problémámra valami megoldást találni ezért érdekelne mindenki tapasztalata.

Mi az együttlétek alatt mindig védekeztünk, bár számtalanszor vetült fel veszekedésben témaként hogy "nem fogja fel venni az óvszert". Mondtam neki akkor a gyógyszerre szavazok mert a megszakításos módszerbe nem bízom. Nem akarom kipróbálni.

Elmondása szerint " ne nézzen hü.lyének,tudja mit csinálna,a gyógyszert pedig nem engedi".

28.-kán jött meg és október 3.-káig tartott.

Az nap amikor megjött a vérzésem, nem akartam vele együtt lenni de erőszakoskodott. Utánam jött zuhanyzás közben , s akaratom ellenére próbálkozott, igaz 2 perc után abba hagyta de semmi védekezés nem történt.

Ebből lett a probléma. Összevesztem vele. Azóta egyáltalán nem keressük egymást.

Szakítanátok vele?

Másik kérdés: nagyon tartok tőle esetleg teherbe eshetek-e.

Mennyi ennek az esélye?

Nem tudom pontosan peteérésem mikor van, de az utóbbi 3 napban nagyon fájt a hasam.

Igazság szerint aggódom a kapcsolatomért is,de lenyugodnék ha megjönne majd.

Lenyugodhatok szerintetek?

2017. okt. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
91%
Szinte tuti,hogy nem vagy terhes,de tényleg szakíts vele,ne csak mondd.
2017. okt. 19. 17:05
 12/52 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Rád kényszerítette magát, és a védekezésből is ekkora problémát csinál. Igen, szakíts vele.
2017. okt. 19. 17:05
 13/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 19. 17:09
 14/52 anonim ***** válasza:
73%
Es ne sajnald, szerencsere eleg sok ferfi van aki nem ilyen vadbarom, ennel szinte csak jobbat talalhatsz utana.
2017. okt. 19. 17:15
 15/52 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon kicsi a terhesség esélye vérzés alatt. De az erőszakoskodás valóban szakítási ok.
2017. okt. 19. 17:21
 16/52 anonim ***** válasza:
19%
És mi a kérdés ?
2017. okt. 19. 17:22
 17/52 anonim ***** válasza:
58%

Nem olyan könnyű ám egy terhességet összehozni...

A barátod viselkedését nem minősíteném. Nyilván szeretett volna gumi nélkül érezni, de ennek akkor sem ez a módja, nagyon nem.

2017. okt. 19. 17:40
 18/52 anonim ***** válasza:
69%
Megerőszakolt. Fel is jelenteném.
2017. okt. 19. 17:52
 19/52 anonim ***** válasza:
76%
Tegyük fel terhes vagy! Nem valószìnű de tegyük fel! Akkor mièrt maradnàl vele?? Veled is gyerekkel is agresszìv legyen?.Terrorizàljon? Ha van szülői háttered biztos, hogy fel tudod nevelni ès anyukakènt se esèlytelen párt találni èn pl 3ilyen történetet tudok. Mind 3 lány gyerek ès pótapja lánya:)
2017. okt. 19. 17:54
 20/52 anonim ***** válasza:
19%

Tudod sokaknak akkor sem jön össze a gyerek amikor konkrét peteérésnél próbálják összehozni. Amennyi sok vacakkal mérgezzük magunkat, hogy egyre kisebb eséllyel lesz gyereke egy párnak.

Én eddig egyetlen lánnyal sem védekeztem akivel szexeltem és érdekes mód nincs 60 gyerekem. Az óvszergyáraknak meg egész jól megy így is.

A nemi erőszakon meg csak röhögni tudok, kár, hogy nincs sírva röhögős smiley itt. :'D

Tipukus gyakoris mentalitás... "Megerőszakolt a párom mert szexelni akart velem amikor nem akartam" :DDD Persze, rohanj csak a rendőrségre, de akkor ő is jelentsen fel szexuális zaklatásért, ha pl. akkor fogtad meg a farkát amikor ő nem akart szexelni. Vicc ez az oldal meg a sok nullasíkú ember itt. :DD

2017. okt. 19. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!