Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok ezek miatt a párotokat?
Alapból nem vágom, hogy ilyen embernek miért mondtál igent.
Mindenki megeszi, amit főzött.
aham.. tehát ő nem nyálgép, hogy simogasson, de tőled viszont elvárja..
Sok szépet nem tartogat majd a házasélet, a döntés a tiéd. Én nem folytatnám ezt a kapcsolatot.
"Sose kedveskedik nekem, max megveszi amit szeretnék, de nem gyengéd, sem romantikus... Amikor már úgy megbánt hogy sírok, akkor is csak áll és annyit mond hogy ne bőgjek"
Ez minden kapcsolatban megtörténik, csak az a kérdés hogy mondjuk 2 vagy 3 vagy 5 év után-e. Az elején (nemtől függetlenül) mindenki más, mint később amikor beleszokik a hétköznapokba.
Én nőként vagyok ilyen, azzal a kivétellel, hogy nemhogy nem várom el a simogatást meg ilyeneket, de utálom is ha ezt csinálja!
Ettől még nem vagyok rossz ember, megbízható és hűséges vagyok, csak nem bírom az ilyeneket! Nem szeretem kimutatni az érzéseimet, mert akkor sebezhetőnek érzek magam, azt meg senki nem szereti!
Te meg ha ilyen gyenge vagy hagyd ott és keress olyat akivel esténként ősszebújva bőghetsz valami csöpögős szaron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!