Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok ezért a párotokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ezért a párotokat? Szakítási ok?

Figyelt kérdés

A barátommal évek óta együtt vagyunk,és szeretnék a problémámra valami megoldást találni ezért érdekelne mindenki tapasztalata.

Mi az együttlétek alatt mindig védekeztünk, bár számtalanszor vetült fel veszekedésben témaként hogy "nem fogja fel venni az óvszert". Mondtam neki akkor a gyógyszerre szavazok mert a megszakításos módszerbe nem bízom. Nem akarom kipróbálni.

Elmondása szerint " ne nézzen hü.lyének,tudja mit csinálna,a gyógyszert pedig nem engedi".

28.-kán jött meg és október 3.-káig tartott.

Az nap amikor megjött a vérzésem, nem akartam vele együtt lenni de erőszakoskodott. Utánam jött zuhanyzás közben , s akaratom ellenére próbálkozott, igaz 2 perc után abba hagyta de semmi védekezés nem történt.

Ebből lett a probléma. Összevesztem vele. Azóta egyáltalán nem keressük egymást.

Szakítanátok vele?

Másik kérdés: nagyon tartok tőle esetleg teherbe eshetek-e.

Mennyi ennek az esélye?

Nem tudom pontosan peteérésem mikor van, de az utóbbi 3 napban nagyon fájt a hasam.

Igazság szerint aggódom a kapcsolatomért is,de lenyugodnék ha megjönne majd.

Lenyugodhatok szerintetek?

2017. okt. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
18%
Le is szophattad volna vagy valami ha már rád van izgulva. Mi 10 éven át megszakítással szexeltünk és nem lett baba. Nem kell ezt túl parázni, bízni kellene a másikban és engedni, hogy rendesen megdugjon. Nem tudom, hogy itt most szöveg értelmezési probléma van-e, de én úgy olvasom, hogy erőszakoskodott, nem pedig megerőszakolt. Most akkor mi van?! Nem egyértelmű és jönnek a hülyébbnél hülyébb válaszok. :)))
2017. okt. 19. 18:07
 22/52 anonim ***** válasza:
82%
Nem szexelni akart, hanem be is dugta a kérdező akarata ellenére. Akárhogy szépíted, ez megerőszakolás és simán elítélnék érte, vagy legalábbis az erkölcsije nem maradna tiszta.
2017. okt. 19. 18:07
 23/52 anonim ***** válasza:
16%
Tehát, ha én rácsapnék a barátnőm fenekére akkor az testi sértés... :D
2017. okt. 19. 18:08
 24/52 anonim ***** válasza:
86%

Jaguár: Ha valaki nem akar szexelni és fizikai erővel rákényszerítik, az nemi erőszak. Kapcsolatban és házasságban is.

"Én eddig egyetlen lánnyal sem védekeztem akivel szexeltem"

Ezzel nem dicsekednék. Bérnikor jöhet egy gyerektartási igény és jobban tennéd, ha elmennél egy STD szűrésre. Rettentő igénytelen vagy.

2017. okt. 19. 18:08
 25/52 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, az exedhez hasonló idióta, börtönbe való kanos férfiak és ostoba, panelproli csajok (akiknek alap, hogy a Józsi néha jól seggbebasssza őket akaratuk ellenére a pörköltszaftos atlétájában) hagyd nyugodtan figyelmen kívül. :)
2017. okt. 19. 18:12
 26/52 anonim ***** válasza:
8%

Inkább vagyok rettentő igénytelen (állításod szerint) mint síkidióta, nullasíkú, vészmadár, gyakoris bíró. :D

És köszönöm szépen, de én szeretem élvezni a szexet mert tudtommal úgy a jó. A titok nyitja pedig az, hogy nem igénytelen nőkkel csinálom. ;)

2017. okt. 19. 18:15
 27/52 anonim ***** válasza:
81%
Aki alkalmi kapcsolatban óvszer nélkül belemegy, az csak igénytelen lehet.
2017. okt. 19. 18:46
 28/52 anonim ***** válasza:
87%
Igénytelen vagy igen Jagu, a gáz az h nem veszed észre. Egy nő biztonságosabban érzi magát, ha védekeztek, vagy valamit csináltok, ráerőltetni hogy anélkül legyen meg stb, azt csak azt okozza h feszült lesz közben. A szex nem rólad szól, vagy róla, hanem rólatok és ha valaki nem érzi jól magát benne, vagy erőltetve érzi, akkor az nem mondható szexnek. És onnan egy dolog hiányzik abból aki erőlteti, a szeretet. Sztem a pasid, ha meg akart akaratod ellenére dugni, akkor már nem szeret. A fiúknál külön van a szerelem és a szexuális vágy, ezt értsd meg. Egy fiú akkor szeret, ha hajlandó várni. 21F
2017. okt. 19. 19:17
 29/52 anonim ***** válasza:
89%
Azok a nők attól a pillanattól lettek igénytelenek, hogy hozzájuk értél.
2017. okt. 19. 19:25
 30/52 anonim ***** válasza:
27%

Érdekes amit mondasz mert eddig egyetlen nőre sem kellett ráerőltetnem és többnyire én feszültebb szoktam lenni közben mint ők. Gyakorin pedig nem nagyon adok az emberek szavára vagy bírálataira (nem véletlenül).

De te/ti éljetek csak tovább a hatalmas szeretetetekben. Szeressétek egymást és magatokat, hiszen a szeretet a legfontosabb. Mint valami beszívott hitgyülis szekta úgy beszélnek itt sokszor gyakorin. :)

De akkor kérdezem én. Mi van akkor, ha egy nő azt szereti, ha a párja jól megalázza szex terén? Letérdelteti, ad neki pár kisebb pofont és úgy kezeli mint egy lotyót.

Ez a fajta viselkedés hogyan fér bele az "az a pasi aki szeret..." mantrátokba?

2017. okt. 19. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!