Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudjak, titkoljam vagy legyek őszínte a következő barátommal?
Figyelt kérdés
Soha nem csaltam meg a barátaimat, hűséges voltam és nem is vágytam másra valami többre amikor az aktuális barátommal együtt éltem. Mindkét exem ennek ellenére bizonytalan volt és rendszerint számon kértek vagy gyanúsítgatni kezdtek. Mind ezt azért,mert biszexuális vagyok. Lánnyal még nem voltam párkapcsolatban,de voltam már mindkét nemmel =itt a szexre gondolok. Inkább a férfiak érdekelnek,kapcsolatot csak férfival tudok elképz ni. Miért olyan nehéz elhinni,hogy biszexként is tudok hűséges lenni a páromhoz? Én ha elmentem egy barátnőmmel fél/egész napra valahova akkor biztos,hogy számon lettem kérve. Nem az nap,jóval később lett rá kérdezve erre arra kivel mit csináltam? A barátnőimet megölelni se szoktam ha volt valakim,mert az első barátom még azt is simán félreértette vagy megkérdezte,hogy a barátnőm biszex vagy lesbi? Amikor mindkettő kivolt zárva és mondtam,hogy hetero barátnőim vannak akkor mély levegő minden oké volt egy ideig,de eszméletlen sokszor kiburult a bili mindkét barátomnál. Már nem merem közölni senkivel sem,hogy érdekelnek a lányok is. Amúgy sem kürtölöm világgá és csak akkor mondtam el mindig,ha komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Úgy éreztem ez nem gond és elfogadtak. Mégsem sikerült. Mindkét exemmel én szakítottam. Szerintem jobbat érdemeltek ők is és én is. Nem egymást kerestük,egyikük sem bízott bennem. Félek,hogy senki nem fog és bizalmatlan lesz minden férfi aki megtudná ezt rólam. Lehet el se kéne mondanom? Ti mit tanácsoltok? Érdemes elmondani vagy maradjon titok ezután?2017. okt. 9. 20:11
11/11 anonim válasza:
Rossz nézni, mit összehordanak az emberek a biszexualitásról. Én is biszex vagyok, kapcsolatom még nem volt nővel, bár el tudtam volna képzelni.
Mostani párom például teljesen toleráns ilyen téren, meg tudta érteni, hogy attól hogy szingliként szívesen feküdnék le/ismerkednék mindkét nemmel, kapcsolatban rám is a monogám emberek szabályai vonatkoznak. Illetve azt is érti, hogy nem akarok mindenkivel lefeküdni akivel jóban vagyok, vannak hetero és biszex barátnőim és hetero fiú haverjaim, egyikre sem féltékeny, mert bízik bennem.
Szerintem ne hazudj, mert keserves életed lesz egy belülről rothadó kapcsolatban, hanem találd meg azt a párt, aki megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!