Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan javítsak a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan javítsak a barátommal a szexuális életünkön?

Figyelt kérdés

Barátom nagyon hamar elmegy szex közben, de nem is ez a gond, hanem hogy az előjáték is nagyon rövid. Az előjáték és az aktus max 15-20 perc összesen. Csókolózással szoktunk kezdeni, az nagyon szuper, ezzel nincs gond, aztán ő szokott izgatni vagy kézzel vagy szájjal pár percig, de sajnos ez túl rövid idő nekem. Mire elkezdeném élvezni, addigra már vége is, és rátér a lényegre. Az aktus maga pár perc, aztán teljesen magába fordul, hogy milyen gyorsan elment megint és akkor vége is a szexnek, én meg vigasztalhatom őt.

Néha van hogy tovább bírja, de sajnos az aktustól én akkor sem tudok elmenni, szóval nem vagyok akkor sem sokkal előrébb. Azt mondja ezelőtt sosem volt ilyen problémája, minden barátnője élvezte vele a szexet (és volt neki pár).

2 hónapja élünk szexuális életet, gondoltam hogy idő kell amíg összecsiszolódunk, de sajnos nem látok semmi fejlődéset ezen a téren. :(

Az ne tanácsoljátok, hogy hagyjam el, mert szeretem és ő is szeret, a szexen kívül ezt ezer módon kimutatja.

Hogy javíthatnánk a szexuális életünk? Hogy vezessem rá nekem mi a jó? Az a baj, hogy minden tanácsot kritikának vesz, és csak még jobban magába fordul tőle.

2017. szept. 21. 23:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudtok javítani rajta, ha tanítgatjátok egymást. Ha ő megsértődik mindenen, úgy nehéz.
2017. szept. 21. 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Miért csak pár perc az előjáték? És ha neki már megvolt, miért nem foglalkozik veled utána? Leesik a keze és eltűnik a nyelve? Vagy mi a baja? Az ő hozzáállásával van a gond. Nem a farka az egyetlen, amivel lehet munkálkodni. Egy durcás gyerek van melletted.
2017. szept. 21. 23:42
 3/17 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy eléggé maga alatt van mostanában (családi és munkahelyi gondok), ezért nem tud teljesíteni, és emiatt magára vesz mindent. Nem sértődik meg, pont ez az, hogy magát hibáztatja. Ilyenkor nem hozhatom fel, hogy szex helyett inkább csináljuk kézzel vagy szájjal, mert úgy veszi, hogy leírtam előre a teljesítményét.

Már komolyan ötletem sincs mit csináljak. Abba reménykedem, ha helyrejön lelkileg, a szexuális életünk is javulni fog.

2017. szept. 21. 23:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor sem indok arra, hogy az elojatkot par perc utan atlepi, o maga vegez azonnal es utana csak morog magan... Akkor inkabb el se kezdje... Fuggetlenul attol, hogy meddig birja, a hozza allasan kene valtoztatni. De persze gondolom errol nem lehet beszelni vele, mert ra, mint a himes tojasra, vigyazni kell, nehogy szembesuljon azzal, hogy rosszul csinal valamit.
2017. szept. 22. 00:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Amint végez, várjon 20-30 percet, addig mossa meg, és kezdje újra. Na úgy már nem fog elmenni hamar.
2017. szept. 22. 00:22
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Pl. kényeztessen addig aktus előtt, amíg el nem mész. Ez szerintem alap lenne. Beszélj vele erről, vagy ne hagyd, hogy abbahagyja, amit csinál. :)

Aktus előtt nem árt, ha csinálja magának, élvezzen el, utána jobban fogja bírni és az is lehet, hogy nagyobbat fog élvezni.

Hajrá, hajrá!!

24N

2017. szept. 22. 01:09
 7/17 anonim ***** válasza:

szerintem kezdj el egyedül maszturbálni, majd mikor már jól felizgultál (de még nem mentél el), hívd be, és dugjon meg.

és akkor együtt mentek el.

ezt csináljátok addig, míg a stressz kevesebb lesz rajta, utána viszont nincs mese, előjáték kell, és húznia addig, amíg be nem pörögsz.

szerintem eltérő a libidótok: te nehezen izgulsz fel, hozzád képest ő meg túl hamar.

2017. szept. 22. 04:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes a hozzáállása. Nekünk is ez volt, mármint az a része, hogy maga az aktus túl rövid volt, általában egy perc vagy még annyi sem. Őt is zavarta és állítólag előttem minden rendben volt. Türelmes voltam, de nehéz is volt, magamra már nem is nagyon figyeltem, mert gondoltam minek, úgysincs rá idő. Az első évben kétszer mentem el aktus közben. De ő ezerrel kompenzált másképp, kézzel, szájjal, sosem volt hiányérzetem szex után. Addig nem engedett ki az ágyból, amíg legalább egyszer jó nem volt nekem is. Aztán úgy másfél év után minden helyreállt, szuper minden. Szerintem változtasson a hozzáállásán és igenis elégítsen ki másképp, Te pedig legyél türelmes. De ha ő "sajnálja" tőled az orgazmust vagy eszébe se jut, ott elég nagy bajok vannak. A fejében.
2017. szept. 22. 05:52
 9/17 anonim ***** válasza:

ha megoldódnak a problémái, helyreáll a szex is, ezt magamon is tapasztaltam.

másik dolog h beszélgessetek könyörgöm, mondd neko h csinálja hosszabb ideig, nem csak szopásra meg panaszkodásra való a szád

2017. szept. 22. 05:56
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
"Azt mondja ezelőtt sosem volt ilyen problémája, minden barátnője élvezte vele a szexet (és volt neki pár)." - leforditom: mindig is ilyen gagyi voltam az agyban, azert volt egy jo par viszonyom, nem pedig tartos kapcsolatom; mert az illetok meguntak, hogy egy szexelni nem tudo nyavalygo kispocs vagyok, aki szerint 1 perc elojatek eleg a nonek es meg dugni se tud rendesen. Ilyen pasi mellol megszöksz vagy megszoksz, aki ezt a dumat nyomatja.
2017. szept. 22. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!