Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudjak, titkoljam vagy legyek őszínte a következő barátommal?

Figyelt kérdés
Soha nem csaltam meg a barátaimat, hűséges voltam és nem is vágytam másra valami többre amikor az aktuális barátommal együtt éltem. Mindkét exem ennek ellenére bizonytalan volt és rendszerint számon kértek vagy gyanúsítgatni kezdtek. Mind ezt azért,mert biszexuális vagyok. Lánnyal még nem voltam párkapcsolatban,de voltam már mindkét nemmel =itt a szexre gondolok. Inkább a férfiak érdekelnek,kapcsolatot csak férfival tudok elképz ni. Miért olyan nehéz elhinni,hogy biszexként is tudok hűséges lenni a páromhoz? Én ha elmentem egy barátnőmmel fél/egész napra valahova akkor biztos,hogy számon lettem kérve. Nem az nap,jóval később lett rá kérdezve erre arra kivel mit csináltam? A barátnőimet megölelni se szoktam ha volt valakim,mert az első barátom még azt is simán félreértette vagy megkérdezte,hogy a barátnőm biszex vagy lesbi? Amikor mindkettő kivolt zárva és mondtam,hogy hetero barátnőim vannak akkor mély levegő minden oké volt egy ideig,de eszméletlen sokszor kiburult a bili mindkét barátomnál. Már nem merem közölni senkivel sem,hogy érdekelnek a lányok is. Amúgy sem kürtölöm világgá és csak akkor mondtam el mindig,ha komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Úgy éreztem ez nem gond és elfogadtak. Mégsem sikerült. Mindkét exemmel én szakítottam. Szerintem jobbat érdemeltek ők is és én is. Nem egymást kerestük,egyikük sem bízott bennem. Félek,hogy senki nem fog és bizalmatlan lesz minden férfi aki megtudná ezt rólam. Lehet el se kéne mondanom? Ti mit tanácsoltok? Érdemes elmondani vagy maradjon titok ezután?
2017. okt. 9. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Olyannal kell összejönni, akinek ez nem gond. Szvsz aki maga sem őszinte, annak mástól sincs sok jogalapja ezt elvárni.
2017. okt. 9. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem tárgyalnék veled, míg el nem döntötted, hogy búza vagy vagy csíra. Van olyan, hogy valakit a saját neme érdekel, mert ilyen, de ez csak telhetetlenség. Azért nem kezdenék veled, mert így vagy úgy mindenképp hiányérzeted lenne, akkor meg minek ezen erőlködni. Legyél őszinte szerintem, mert a legtöbb embernek ez nem fér bele.

31/f

2017. okt. 9. 20:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok telhetetlen. És sosem éreztem,hogy többre vágynék vagy nem lesz nekem elég a másik. Nem tudom miért érdekelnek a lányok is, nem azért érdekelnek,mert telhetetlen lennék. Korábban azthittem,hogy 100%,hogy lesbikus vagyok,de ez változott idővel. Mint ahogy írtam is azt = párkapcsolatot csak férfival tudok elképzelni és ők érdekelnek inkább.
2017. okt. 9. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Sztm semmi esetre se hazudj.

Sok pasinak ez meg bejön. Bevehettek néha még egy csajt vagy pàrt a buliba ,ha ugy gondoljatok.

n25

2017. okt. 9. 20:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Na ja annyira tudtam.. :D nem, nem vennék be senkit 3-diknak. Nincs erre szükségem és az eddigi barátaim sem akarták ezt. Kinek mi fér bele. Nekem ez komoly párkapcsolatban nem kell,nem igénylem. Mással is fel lehet dobni a szexuális életemet,nem kell ehhez bevonni 3-dik felet.
2017. okt. 9. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Igaz én biszex nem vagyok, de fiatal koromban több lánnyal is smároltam poénból és kiváncsiságból, viszont szexuálisan sosem érdekelt egy lány/nő sem. Az exemnek elmondtam, de rosszul reagálta le. Egyből ribi voltam a szemében és hirtelen mindenkire féltékeny volt, sőt a haverjainak azt is mondta,hogy biszexuális vagyok.

A mostani barátom is tudja és őt nem zavarja, bár tudja, hogy nagyon komolytalan dologok voltak, de beszélgettünk már ilyesmiről és az sem érdekelné,ha szex lett volna és nem csak csók.

Hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem mindenképp legyél őszinte és találd meg azt a pasit, aki 100% elfogad olyannak, amilyen vagy. Csak úgy lehetsz boldog egy kapcsolatban,ha önmagad tudsz lenni a kedvesed mellett.

22/L

2017. okt. 9. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy csak ennyire féltékeny férfiakat fogtál ki. Másképp, ha te őszinte voltál velük és semmi félreérthetőt nem csináltál a kapcsolat alatt, akkor a túlzott fétékenykedésük vetült ki.

Én nem mondanám magam biszexnek, hisz kapcsolatot, mint te is mondtad, nem tudnék elképzelni nővel, viszont szórakozásból megesett, hogy elcsattant egy csók, simizés stb azonos nemüvel.

A párommal teljesen normális kapcsolatban vagyunk, imádjuk egymást és sosem csalnánk meg, viszont ő mégsem csinált ügyet egy-egy ilyen dologból. Volt, amikor egy házibuliban kissé mámorosan egy szobában szexeltünk egy haver-párral(mindenki a sajátjával persze) viszont köztem és a lány közt elcsattant egy csók(az ő párja kérte és belementünk, persze a párom is rábólintott) és nem volt probléma belőle. Másnap beszéltünk róla, hogy esetleg zavarta-e ez és hogy fogja fel, de csak mókának tudja be és nem jut eszébe olyan, hogy én esetleg megcsalnám egy nővel.

Azóta is volt olyan, hogy a társaságunkon belül egy-egy buli alkalmával szájon pusziljuk egymást egy barátnőmmel, a párjaink meg nevetnek rajtunk és szórakoztatónak tartják. Ettől függetlenül teljesen normális párok vagyunk, esküvővel és családdal a tervben.

Szóval ez felfogás kérdése, de biztos vagyok benne, hogy több olyan férfi van, aki nem csinál ebből gondot és nem megcsalásként fogja fel, csupán meg kell találnod!

22N

2017. okt. 9. 21:58
 8/11 anonim válasza:

Hát ha nem akarsz hármast, akkor felesleges elmondanod, de nem hiszem, hogy feltétlen titkolnod kéne. Keres olyat aki nem féltékeny nőkre, vagy egyáltalán nem az, és akkor biztos nem lesz ebből probléma.

Mondjuk én nem értem, hogy miért zavar ez bárkit, én sose tudnék nőre féltékeny lenni, valójában még csak nem is látnám megcsalásnak, nekem az teljesen más kategória.

23/f

2017. okt. 9. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:

#6-7. A "védőbeszéded" jól átgondolt és helytálló, DE...a kérdezőnek ez nem a múltja, ő biszexuális volt tegnap, ma és holnap is az lesz. Rendben, hogy férfival képzel el kapcsolatot, de attól még fogják érdekelni a nők is, ezt a békát meg a többség nem nyeli le, mivel a többség hetero és ha a gyakorlatban nem is feltétlen sikerül, monogám, legalábbis abban szocializálódott, továbbá önző. Tehát hiába szeret engem a Mari, ha mellettem még tetszik neki a Juli, Bözsi vagy Pali. Nem jó nekem, hogy nem vagyok az egyetlen, és nem jó Marinak sem, hogy én huzgálom a számat azon, hogy nem vagyok az egyetlen. Itt nem az a kérdés kérdező, hogy elmondd vagy titkold, hanem, hogy olyat keress, aki hasonló hozzád vagy elfogad téged és lehetsz vele őszinte.

31/f

2017. okt. 10. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha te biszex vagy, akkor egy férfi nem fogja tudni kielégíteni azt a vágyadat, amit egy nőnek kellene. Ha tudsz enélkül élni, mégsincs ilyen vágyad, akkor talán mégse vagy biszex.
2017. okt. 10. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!