Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Csendes lány szóba sem jöhet?
Véleményeket várok arról, hogy kezdenétek-e olyan lánnyal, illetve számotokra lehet-e vonzó/potenciális barátnőjelölt egy olyan lány, aki csendes, visszahúzódó, és bár vannak barátai, de ő még is sokszor inkább egyedül van, inkább csendben figyel, stb. Idegenekkel nehezen oldódik, zárkózott, ami itt nem azt jelenti, hogy nem jár el sehova, inkább azt, hogy nehezen tudja kezelni az emberek közelségét.
(Egyébként most látom, a főkérdés elég paradoxra sikerült: csendes lány szóba jön...-.- :D)
22:53
1. Nekem elegem van a nőkből.......
2. Nem akarok ismerkedni, csak megkérdeztem, hogy hány éves vagy...
3. Ezen még gondolkodok XD
F/18
09:32: Általában ismerkedés céljából kérdezik meg az ember korát, ne haragudj, hogy általánosítottam. :D Miért van eleged a nőkből?
10:22: Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: az internet nem ismerkedésre való. Én az első benyomást nem egy emailből szeretném megtapasztalni, hanem mondjuk testbeszédből. Persze, egy első találkozás esetében is le lehet szűrni a tapasztalatokat a testbeszédből, stb., de az nem ugyanolyan. Egy olyan emberrel állsz szemben, akit elvileg ismersz, mert tudsz róla pár dolgot, de valójában teljesen ismeretlen, és számomra ez az érzés riasztó. Még azt is jobb ismerkedési módszernek tartom, ha valaki leszólít az utcán. De igazából a netnél majdnem minden jobb. Ezzel nem azt mondom, hogy a netes párkeresés halálra van ítélve, csak azt, hogy én nem szeretnék élni vele.
"Miért van eleged a nőkből?"
Azt inkább hagyjuk... hosszú nagyon!
F/18
Srácok, miért általánosítotok? Engem is vágtak már át fiúk, de attól még nem haragszom az egész nemre.
Egyén függő, hogy ki mit szeret. Úgy tűnik, eddig nem volt szerencséd, és úgy próbáltál ismerkedni, ahogy az aktuális lánynak nem tetszett volna. De attól még ez nem azt jelenti, hogy minden lány elutasítja mindkét ismerkedési formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!