Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: Csendes lány szóba sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: Csendes lány szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés

Véleményeket várok arról, hogy kezdenétek-e olyan lánnyal, illetve számotokra lehet-e vonzó/potenciális barátnőjelölt egy olyan lány, aki csendes, visszahúzódó, és bár vannak barátai, de ő még is sokszor inkább egyedül van, inkább csendben figyel, stb. Idegenekkel nehezen oldódik, zárkózott, ami itt nem azt jelenti, hogy nem jár el sehova, inkább azt, hogy nehezen tudja kezelni az emberek közelségét.

(Egyébként most látom, a főkérdés elég paradoxra sikerült: csendes lány szóba jön...-.- :D)

2010. máj. 28. 19:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok az a tipikusan beszédes ember, tehát hozzám nemigen illene egy csöndes lány. Bár aztán ki tudja. :)

20F

2010. máj. 28. 19:18
 12/47 anonim ***** válasza:
Én is ilyen nőt szeretnék,de nem találok...
2010. máj. 28. 19:23
 13/47 A kérdező kommentje:

Megleptetek ezekkel a válaszokkal. Mindenfelé azt látom, hogy a beszédes lányok sokkal kelendőek, persze gondolom ennek az az oka, hogy ők többet "szerepelnek", feltűnőbbek, meg lehet, hogy az a "célcsoport", aki megfelelne az én ízlésemnek, azoknak nem kell csendes lány, ki tudja. Meg ugye a magamfajta lányokhoz nehezebb is közel kerülni talán.

Köszönöm a válaszokat egyébként. :)

2010. máj. 28. 19:28
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Én is csendes típus vagyok, 24/L. Lehet, hogy dugásra nem ilyet keresnek, bocs, a kifejezésért, talán ezért nem közelít feléd és felém se annyi fiú, mert látják, hogy nem az a típus vagyunk. De bnőnek és feleségnek biztosan :)
2010. máj. 28. 19:54
 15/47 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen lányt keresek, az sem jó ha be nem áll a szája, és nem tudok szóhoz jutni.

20/F

2010. máj. 28. 20:33
 16/47 anonim ***** válasza:
Rövi leszek: De, abszolút! Nem szeretem azokat akik állandóan csak hápognak, de a legjobb az arany középút.
2010. máj. 28. 20:47
 17/47 anonim ***** válasza:
Már miért ne jöhetne szóba. Én is ilyen lányt keresek, mint az előttem szólók egy része. 17/F
2010. máj. 28. 21:19
 18/47 anonim ***** válasza:

Ez érdekes.

Én is ilyen vagyok, de egyáltalán nem vagyok népszerű a fiúk körében. Az egyik barátnőm nagyon nagy szájú, mindenkit le tud osztani, nyílt, stb és őt minden fiú a környezetemben csodálattal nézi....Most akkor hogy is van ez?

2010. máj. 28. 21:26
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

21:26. Nézd meg az iylen lányok nagyon jól elhaverkodnak a fiúkkal, de később a fiúk mégse ezeket a lányokat választják majd komoly kapcsolatra. Persze nekik is lehet komoly, de ők inkább haverok. Csak vagyok, de szerintem így van :D

L/24

2010. máj. 28. 21:30
 20/47 anonim ***** válasza:
*csaj
2010. máj. 28. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!