Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Csendes lány szóba sem jöhet?
Véleményeket várok arról, hogy kezdenétek-e olyan lánnyal, illetve számotokra lehet-e vonzó/potenciális barátnőjelölt egy olyan lány, aki csendes, visszahúzódó, és bár vannak barátai, de ő még is sokszor inkább egyedül van, inkább csendben figyel, stb. Idegenekkel nehezen oldódik, zárkózott, ami itt nem azt jelenti, hogy nem jár el sehova, inkább azt, hogy nehezen tudja kezelni az emberek közelségét.
(Egyébként most látom, a főkérdés elég paradoxra sikerült: csendes lány szóba jön...-.- :D)
Ha nem azért csendes ez a lány, mert buta, akkor teljesen rendben van. Persze, ha csinos, kedves, értelmes is mellette.
kifejezetten felüdülés lehet egy ilyen csaj a fiúk szemében az excentrikus, magukat sztároló, üres fejű cicababák között, akik csak vihogni tudnak és butaságokat beszélni
Én ilyen típusú lány vagyok, és nem bánom. A zárkózottságom miatt rengeteg átveréstől menkültem meg barátok és pasik részéről is.
A mágéletben egyébként másképp viselkedek, családi keretkben nyitottabb vagyok, ott nem kell jóporizni senkinek.
24/l
Nekem nagyon tetszik. Kicsit titokzatos, nehezen mgközelíthető. Mindig úgy érzem magam, mintha olyan kincset találtam volna, amit mások észre sem vesznek pedig az orruk előtt van. Szóval:
De szóba jöhet. Miazhogy!
igen
nem locsog össze-vissza hülyeségeket és nem fájdul meg tőle az ember feje. De attól mert még csendes lehessen hallani amit mond ha kérdeznek tőle valamit. és a humorod is emgvan :D
Sokaknak bejöhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!