Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: Csendes lány szóba sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: Csendes lány szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés

Véleményeket várok arról, hogy kezdenétek-e olyan lánnyal, illetve számotokra lehet-e vonzó/potenciális barátnőjelölt egy olyan lány, aki csendes, visszahúzódó, és bár vannak barátai, de ő még is sokszor inkább egyedül van, inkább csendben figyel, stb. Idegenekkel nehezen oldódik, zárkózott, ami itt nem azt jelenti, hogy nem jár el sehova, inkább azt, hogy nehezen tudja kezelni az emberek közelségét.

(Egyébként most látom, a főkérdés elég paradoxra sikerült: csendes lány szóba jön...-.- :D)

2010. máj. 28. 19:01
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Én is az ilyent szeretem, mert ez jó. Amelyik állandóan visít meg villog az annyira...tré
2010. máj. 28. 21:34
 22/47 anonim ***** válasza:

hasonló lány vagyok,és én eddig ugy vettem észre,ez a fiuknak nem annyira bejövős:S vagy csak körülöttem nincsenek nagyon ilyenek xD

de ezeket elolvasva kicsit megnyugodtam:))

2010. máj. 28. 22:17
 23/47 anonim ***** válasza:

Hát pedig én is inkább az ilyen lányokat keresem, csak nehéz rájuk találni, épp a természetük miatt... Meg sokszor azt tapasztalom, hogy aki ilyen, arról is kiderül, hogy nem budapesti. Mintha a vidéki lányok lennének a normálisabbak.

De ha akad olyan, aki e feltételeknek megfelel, várom privát levelét. ;)

Kérdezőnek: mit értesz azalatt, hogy inkább csendben figyel? :) Mert az a mondatod rámillik, kíváncsi vagyok nálad mit jelent...

25/fiú

2010. máj. 29. 12:50
 24/47 A kérdező kommentje:
05-29 12:50: Szeretem nézni, ahogy az emberek... "viselkednek". Sok mindent meg lehet tudni az emberekről, ha figyeled a testbeszédüket - és ha nem hallod őket, akkor még a szavaik sem téveszthetnek meg. :)
2010. jún. 11. 17:07
 25/47 anonim ***** válasza:
a volt barátnőm iylen volt, és nagyon bánom hogy vége lett...
2010. jún. 11. 17:14
 26/47 anonim ***** válasza:
A csodálkozásodra reagálnék, kedves kérdező, amikor megjegyezted, hogy mindenütt azt látod, hogy a beszédesek kelendőek :) Ha volt hasonló kérdés, és ott azt válaszolták, az azért lehetett, mert jól láthatóan nem az esze diktálta az ottani kérdezőnek, hogy szótlan típus legyen. Te "eladtad" a szótlanságodat itt néhány szóval, amit nem keresgéltél külön, főleg nem olyan céllal, hogy így vagy úgy reagáljanak rá. A te esetedben jó eséllyel nem lesz probléma, ha csak poénziccerekkor és hasonló fontosabb helyzetben adsz pár mondatot :)
2010. jún. 11. 17:22
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen vagyok, 19, es meg baratom sem volt, szoval... Ki tudja, mi az igazsag...? :)

Nekem mindig a kezdet a nehez. Ha valakivel megismerkedek, egy ido utan mar lazabb, beszelgetosebb vagyok. :)

Amugy en is szeretem azt csinalni, amit te, Kerdezo. Csak ulni, es nezni az embereket. Altalaban a tarsasagokban is a csendes szemlelo vagyok. Erdekes dolog, tenyleg. :)

2010. jún. 11. 17:29
 28/47 anonim ***** válasza:
Én is hasonló lányt keresek. Nem jelent hátrányt egyáltalán.
2010. jún. 11. 17:31
 29/47 A kérdező kommentje:

17:22: "Te "eladtad" a szótlanságodat itt néhány szóval, amit nem keresgéltél külön, főleg nem olyan céllal, hogy így vagy úgy reagáljanak rá."

Ne haragudj, de ezt nem értem. Mire szerettél volna itt kilyukadni?

2010. jún. 11. 17:32
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

17:29 Ugyanabban a helyzetben vagyok én is...

Érdekes, hogy sokan ilyet keresnek, de amikor ott van az orruk előtt akkor nem is érdekli őket.

19/l

2010. jún. 11. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!