Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: Csendes lány szóba sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: Csendes lány szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés

Véleményeket várok arról, hogy kezdenétek-e olyan lánnyal, illetve számotokra lehet-e vonzó/potenciális barátnőjelölt egy olyan lány, aki csendes, visszahúzódó, és bár vannak barátai, de ő még is sokszor inkább egyedül van, inkább csendben figyel, stb. Idegenekkel nehezen oldódik, zárkózott, ami itt nem azt jelenti, hogy nem jár el sehova, inkább azt, hogy nehezen tudja kezelni az emberek közelségét.

(Egyébként most látom, a főkérdés elég paradoxra sikerült: csendes lány szóba jön...-.- :D)

2010. máj. 28. 19:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
szeretem ha egy csaj pofázik
2010. jún. 11. 17:54
 32/47 anonim ***** válasza:
17:22 vagyok, szóval: "eladtad", anélkül, hogy akartad volna, vagy tudatában lettél volna akárhogyan is. Ez teljesen pozitív, jön ami vagy, és rendben levőnek érződik. Innentől lehetsz két és fél méteres, szőrös, nagyorrú, jetilábú, izmos, enyhén bajszos lányka is, egészen biztosan hamarabb találsz helyes, jóravaló, tartós partnert, mint azok, akik krónikus agyatlanság miatt szenvednek szótlanságban. Nos :)
2010. jún. 11. 17:57
 33/47 anonim ***** válasza:

Én is ilyen tipusú csaj vok...

Csendesebb lányokkal szeretek inkább barátkozni, de mindig azon kapom magam, h. vmi nagypofájú már megint a legjobb barinőőm...MEGŐRJITENEK!!!Miért pont velem, 1 csendes, vissszahúzódó csajszival akarnak népeszerű csajok barátkozni?Nem értem....

És nem vok. annyira népszerű én sem a pasik körében :s

16L

2010. jún. 11. 18:03
 34/47 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a csendes lányokat, elegem van hogy minden lány nagyszájú és kiabál, így akarnak érvényesülni.
2010. jún. 11. 18:12
 35/47 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek, kár, hogy kevés van belőlük... :(

19/F

2010. jún. 11. 18:16
 36/47 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok, és sosem vettek észre a fiúk régebben, mindig a nagymenő lányokat keresték. Már arra gondoltam, talán túl jó vagyok, és a rossz lányokat jobban szeretik.De nem állt jól a rosszaság, így nem erőltettem tovább. Lett egy komoly párkapcsolatom, aminek hatására nagyobb lett az önbizalmam is, mostmár jobban ki merem nyitni a számat, mert így legalább lehet ismerkedni. Amíg csak csöndben ültem, senki se érdeklődött irántam.Persze most sem vagyok kirívó nagyszájú.
2010. jún. 11. 18:23
 37/47 anonim ***** válasza:
18:03 Azért barátkoznak veled, mert nem tekintenek ellenfélnek...
2010. jún. 11. 18:33
 38/47 anonim ***** válasza:
Vannak még ilyen lányok?:O ohhh, az tök jó!:) Hány éves vagy?:D
2010. jún. 11. 18:48
 39/47 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen lány vagy, akkor ha gondolod cserélhetünk msn címet, sehol nem találkozok ilyen lányokkal, csak akik hangosan kiabálnak mindenhol, belőlük meg elegem van.
2010. jún. 11. 18:56
 40/47 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,de csak azért mert kerülöm a kérdéseket(miért nincs pasid,szűz vagy-e még stb..)és nem nagyon érdekel,még azon is csodálkoznak,hogy egyszer megszólalok és ünnepelnek ráXD
2010. jún. 11. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!