Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen típusú önállóság és függetlenség vonzó egy nőben, és milyen taszító?

Figyelt kérdés
Az önállóság és függetlenség lehet vonzerő, de el is taszíthat egy férfit.
2017. okt. 6. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem sem az anyagi függetlenség nem taszítő, sem az, hogy valaki nem egy töketlen bocs, hogy élek típus. Ami taszító, az az arrogancia, intolerancia, túlzott dominancia, erőszakosság, ezek tasíztóak egy nőben. És ha valaki egy ambíciózus, önálló, független nő, néha sajnos az előbbi tulajdonságok is megjelennek rajta, mégpedig azért, mert sok helyen a tartós üzleti sikerhez kellenek ezek a tulajdonságok, mert kutya egy világban élünk farkas törvények között.

Ha valaki kedves, nyíltszívű, és őszinte, finom nő marad az önállósága mellett, aki képes a férfiben a FÉRFIT tisztelni, az nyugodtan lehet független, extra ingelligens nő.

2017. okt. 6. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
1-es, amiket felsoroltál, azok egy férfiban is taszítóak. Sőt, bárkiben, bármilyen viszonylatban. Legalábbis számomra igen. És szerintem nem vagyok egyedül.
2017. okt. 6. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es, nagyon szépen megfogtad a lényeget.
2017. okt. 6. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, az egyes amit irt azok minden emberben taszitoak, bar az arrogancia szerintem elviselheto es kis mertekben vonzo lehet, ismerek olyan embert, akit tudnek arroganskent is jellemezni akar, de nem tolja tul igy nem idegesito. Vagy csak azert nem zavar, mert en is az vagyok valamennyire, de ram se szoktak panaszkodni, azert nem ez az elso gondolatuk rolam.

Mindenesetre az eroszakos, intolerans viselkedes ferfiben sem eppen vonzo.

2017. okt. 6. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, ha egy nő egy férfi nélkül is képes volt önálló életet építeni és nem egy másik emberre várt "megmentőként".
2017. okt. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!