Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 ev utan, egyik naprol a masikra elkoltozott a parom. Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés

Roviden.Voltak sajnos problemaink a munkankbol kifolyolag,en sajnos mindig stresszeltem idegskedtem,hogyan lehetne ugy megoldani hogy mindkettonknek jo legyen. Egy helyen dolgoztunk,egyutt mentunk,keltunk fekudtunk stb. Parom,akit a mai napig imadok szeretek,vasarnap osszepakolta egy ket cuccat es elkoltozott az egyik kolleganojehez(3 an laknak egy nagy lakasba,kollegano,az o baratja es az o occse). Penteken minden happy volt elvittem vacsorazni kicsit ott I osszekaptunk,de csakbpar masodpercig tartott a ",veszekedes". Szombaton kerte vigyem at a baratnojehz focimeccset akarnak nezni mert az o bratja focizik,ezen en kiakadtam hogy egyedul hagy szombat delutan. Aznap meg hazahoztam szoszerint konyorogtem neki jojjon haza ne aludjon ott. Vasarnap delelott azzal valt el,hogy neki kell egy ki szabadsag,nap 24be egyutt vagyunk,kell neki a tarsasag,es vigyem at ott lesz par npot es szerdan hzajon atbeszeljuk,de varja azt h kerrssem telefonon facebookon stb. Ez aznap meg mukodott I ,hetfon szoszerint elkuldott az anyamba hogy hagyjam beken kell neki egy kis atgonolasi ido. Hetfon este atmentem es konyorogtrm neki jojjon le bszeljunk csak par szot,mert iszonyatosan hianyzik es szeretem. O azt mondta probaljuk meg kulon... kedden bementem felmondtam a munkahelyen es lattam h az occs es a baratnom egyutt mennek ki a bazisrol. A kozeli spar parkoloban allt mindkettojuk autoja,es egyutt nevetgelve jottek ki,na nekem nem kellett tobb odamentem,mondtam h beszelni akarok vele es h miota tart az ez az egesz. A csavo ravagta hogy mar 1,5 honapja ((baratnom 2 honapja dolgozik ott ) Fogtam es mergembe ott hagytam oket. Azota osszetortem 2x az automat,korhazba kerultem szivinfarktus gyanuval ,es egyszeruen o nem is keres nem erdekli mivan velem... Hizzateszem 1 hete meg gyerektemarol,hazvetelrol beszelgettunk stb.. Egy evesek lettunk volna oktober 30.an es envan megszerettem volna kerni,romantikusan a kezet egy pesti ejszakai hajokazason.

Teljesen magam alatt vagyok,nem eszem nem alszom,egyszeruen nem tudok megmaradni 4 fal kozott,van koztunk most 600km.. Hianyzik minden vele toltott pillanat,hianyzik az illata,az olelese minden. Egyutt is laktunk a 2.honaptol.

Masfel honapja kb sokszor rakerdeztem nem e fuzogeti az occs,de o m i ndig letagadta,mindig vagdalozott h nem jon be neki meg hat 20 eves o meg 26..

Kerlek segitsetek,mitevo legyek keressem ne keressem 1,5 ev alatt a masodik nagy csalodas (elotte 3 ev). Iszonyatosan szeretem ejjel ha eltudok aludni par perce arra riadok,hogy nincs ott,holvan mitcsinal(sejtem). De en meg ezt is mehtudnam neki bocsajtani mert imadom tiszta szivbol.

Egy 24eves ferfi.

2017. okt. 6. 09:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ÍGY is van.

pszichológus, és engedd el.

hasonlo cipoben vagyok én is. meg kell tanulni elengedni. egy fél kevés, hogy összetartson egy kapcsolatot.

2017. okt. 6. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
A volt baratnod hibazott, de ugyan akkor te is. Hiaba szeretunk vkit,kis szabadsag kell mindenkinek, szerintem te ezt boven nem adtad meg.
2017. okt. 6. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy év... Az semmi már bocsánat. Persze még tart a szerelem (legalábbis részedről) és ezért van ez a totál dráma. Amúgy semmit nem érsz el vele, a nők nem veszik férfiszámba a sírdogáló, könyörgő, zaklató ragacsokat. Akkor lett volna esélyed visszacsalni, ha nem keresed ha "kidobod" eljátszod, hogy nélküle minden oké és te nagyon jól megvagy éled az életed stb. Akkor esetleg. De így??? Miért lenne jó ha visszamenne? Mert már csak szánalomból menne vissza az meg jó lenne neked? Meg ez a féltékenykedés... Rá kellett volna bsznod az ajtót átvitt értelembe, nem futni utána. Ezt elrontottad. Sose fuss nő után. Nem csak az ego dolog miatt, hanem mert nem érsz célt vele. Szerintem hagyd, engedd el és legyél férfi és talán visszajön. De ha férfi leszel már nem fogod visszafogadni :)
2017. okt. 6. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi szerencsésen megusztad. Egy fél év mólva te is igy fogod gondolni. Az ilyen nő aki félrekúr az menjen a szemétbe.

Ha van gyerek, közös lakás, közös vagyon és házasok is vagytok az ilyen akkor is félrekur és akkor lennél igazán bajban.

2017. okt. 6. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj hagyjuk már .Sztem az hogy szabadság kellett a csajnak az kamu.A mostani pasijához meg ragaszkodik ez kicsit meghazudtoló viselkedés .Fűzte a pasi a volt bnődet ennyi.A volt bnőd meg inkàbb félrekúrt minthogy megmondta volna a szemedbe hogy vége .Ne keresd kapd össze magad és ha legközelebb szembe jön veled nézd levegőnek akkor màr nem leszel neki sok.:D
2017. okt. 7. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!