Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szünetet kért tőlem, egyik napról a másikra, szetintetek mit tegyek?
Sziasztok!
Elődzör is egy majdben 2 éves kapcsolatról lenne szó, (huszon évesek vagyunk) amit úgy képzeljetek el mint a filmekben, egy igazi tündérmesébe illő kapcsolat, ahol annyira szeretitek egymást, és nagyon jól kijöttök egymással, minden batátom ismerősöm csak irigykedett, és mondták, higy nagyon becsűljem meg ezt a fiút! minden nap felkeltem a barátommal csináltam neki reggelit munka elöt, ebéddel vártam haza, amikor megláttam már fülig ért a szám tőle. Sokszor voltunk egyutt a saládjával nyaralni, kirándúlni, mindenkivel nagyon jól kijöttem, imádnak engem, sokszor jártunk ide oda kettesben, (es minden nap egymásnál aludtunk) viszont az utóbi 1 hónapban, nem beszélgettünk annyit, nem mindig figyelt oda rám, és jöttek a jelentéktelen kis viták..egyik nap őssze kaptunk es ő ugy döntött hazamegy, majd beszélünk, (ez 1 hete volt) azóta 2x kerestem es ő úgy beszélt velem mintha közünk nem lenne egymáshoz.. Neki idő kell mert besokkalt és szeretne egyedűl lenni, szeretne szünetet.. Ezeken kívűl mást nem is tudott mondani.. Nem tudom mitévő legyek, 1 hete sírok, alig alszom valamit, és csak ő jár a fejemben..:(
Mondanám azt hogy megismert valakit, de nem akarom ezzel lezárni a dolgot. Lehet ez valami trauma eredménye, munkahelyi probléma, esetleg egészségügyi probléma amit valami okból kifolyólag nem akar elmondani neked, egyedül akar megküzdeni vele.
Mondjuk az nem túl jó jel, hogy eltávolodott Tőled és nem keres..remélem lesz benne annyi gerinc, hogy őszinte lesz Veled szemben.
Nem kell ezt úgy megélni mint a világ végét, ha úgy dönt vége lesz, akkor becsomagolod a múltat az összes jó emlékkel amit együtt átéltetek(ezt senki nem veheti el Tőled), és kipróbálod magad más partnerekkel.
Szünet egyenlö a "fosok szakítani, de amúgy a továbbiakban szarok rád"-dal.
Az exem is gondolkodási időt kért - két éve. Azota ö valoban gondolkozik, én meg ezer km-re élek a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!