Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párom külföldre akar menni? Kitartanátok, vagy szünetet tartanátok?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy elbizonytalanodtam, meginogtam, rossz érzéseim támadtak. A párommal már 1 éve együtt vagyok és jól megvagyunk, szeretjük egymást. Viszont szeretne a távolkeletre menni tanulni és most nagy eséllyel elnyer egy ösztöndíjat, amivel 2 évig nem látnánk egymást, mert 250ezer egy repjegy oda-vissza. Én nem szeretném Őt korlátozni, mert neki kell eldöntenie, hogy mi a fontos.
Viszont nekem nagyon hiányozna és úgy érzem, hogy én annyira nem hiányoznék neki annyira.
Haha, hát ha a te párod akar külföldre menni, semmit se tennék. Ha az enyém akarna itthagyni, szünetet kérnék ami a párkapcsolatot illeti, de tartanám a kapcsolatot. Aztán majd elválik.
Rosszul ragoztad a kérdést.
Ha őszinte akarok lenni, szerintem nem bírná ki a kapcsolat.
Nem vagyok erre felkészülve.
Köztünk 1000 km a távolság kb., kéthavonta tallákoztunk, néha sűrűbben... ez van.
A te helyzetedben én szakítanék, mert 2 év piszok sok idő, és nem akarok addig pártában" élni, hogy aztán bármi is legyen a vége.
Nem, akkor engedjük el egymást - bármennyire fáj is -, és éljük az életünket szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!