Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen okai lehetnek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha egy férfi egy komoly kapcsolatban egyszer csak közli, hogy szünetet szeretne, mert sok a problémája és rendezni akarja a gondolatait?

Figyelt kérdés
3 és fél éves kapcsolatról van szó, ami mindig az őszinteségen alapult. Soha nem telepedtem rá,sőt inkább túl kevés volt az együtt töltött idő.
2017. jan. 20. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom az lehet az ok, hogy sok problémája lett és rendezni akarja. Gondolom most meglepődtél? :)
2017. jan. 20. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha személyes problémái vannak és nem a párkapcsolattal, akkor nemhogy nem kéne szünetet kérni, hanem inkább segítséget a megoldáshoz. Ha pedig a kapcsolattal van probléma, akkor azt meg kell oldani _közösen_ a másikat beavatva, vagy pedig szakítani. Ezt a szünet dolgot sosem értettem igazán. Ennek egyetlen egy célja van, biztonsági hálót kifeszítve hozzászokni az egyedülléthez. Ha rossz, akkor gyorsan visszaszaladok a partner karjaiba. Ha jó, akkor lapátra teszem. Szerintem ez a másik és önmagunk becsapásának magasiskolája.
2017. jan. 20. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
3 és fél év után már bőven olyan szinten kellene lennetek, hogy megosztjátok egymással a problémákat is. Ha vannak magánügyek, akkor ott nem-igen lehet valódi őszinteségről beszélni.
2017. jan. 20. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Kamu szöveg.

A probléma nem egy másik nő?

2017. jan. 20. 09:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ha nem velem van baja, miért zár ki az életéből? És miért ő dönt egy személyben? Mit tanacsoltok, mit tegyek,ha esetleg keresni fog és ott akarja folytatni ahol abbahagytuk? Az már a "lábtörlő-szerep" nekem, nem?
2017. jan. 20. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy nincs szünet! Neked teljes ember kell, aki megosztja veled gondjait, örömeit, mindenét, és akire számíthatsz, ha egyszer esetleg feletted gyülekeznek majd a felhők. Ha ez nem megy neki, akkor elbúcsúzol tőle.
2017. jan. 20. 10:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ha nem velem van baja, miért zár ki az életéből? És miért ő dönt egy személyben? Mit tanacsoltok, mit tegyek,ha esetleg keresni fog és ott akarja folytatni ahol abbahagytuk? Az már a "lábtörlő-szerep" nekem, nem?
2017. jan. 20. 10:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs, telefonról írtam és véletlenül 2-szer küldte el ugyanazt a kommentet.
2017. jan. 20. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

Ez azt jelenti, hogy ki akarja próbálni, hogy milyen nélküled, és ha nem hiányzol neki egy idő után, akkor végleg szakítani fog.

De egyébként meg túl gyáva csak úgy kilépni.

Esetleg van képben egy harmadik, akivel tenni akar egy próbát, hogy működik-e, és ha igen, akkor neked viszlát. Addig meg ugye nem megcsalás, mert szünet van, de ha a másikkal nem sikerül, akkor szépen nagy kegyesen visszamegy hozzád.

Párkapcsolatban nincs szünet, mint egy színházi előadásban. Ha működik, akkor tenni kell érte, ha nem akar már együtt lenni, akkor meg le kell zárni. De olyan nincs, hogy ő most kicsit szabad, de téged még lízingel, és majd dönt a folytatásról.

A helyedben én a büszkeséget és az önbecsülést választanám, és megmondanám neki, hogy ha menni akar, menjen, de hozzám nem jön vissza.

2017. jan. 20. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én exem amikor szünetet kért, már találkozgatott egy másik nővel. Csak gyáva volt a szemembe mondani. Addig tartott a "szünet", amíg rá nem jöttem, hogy csal.
2017. jan. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!