Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi az oka, hogy egyik napról a másikra megváltoztok?
Figyelt kérdés
Egyik nap még oda vagytok a csajért, aztán a következő naptól el kezditek kerülni, (mint vmi leprást). Vajon miért csinál ilyen egy férfi? Megutálta a nőt, vagy meg akarja alázni??2017. jún. 29. 18:28
1/4 anonim válasza:
Szarva közt a tőgyét. Így akarja behálózni. Az érzelmi hullámvasutat már ezerszer kitárgyaltuk, itt is erről van szó. Ti nők így működtök, hogy a húzd meg - ereszd meg taktikára gerjedtek.
2/4 A legrosszabb válasza:
Száz nőből 99-nek garantáltan bejön ez a módszer.
3/4 anonim válasza:
De tenleg jo a statisztikad! Ez olyan alap taktika! Latni akarja hogy erdekel e hogy o most kerul, kivancsi hogy ugyanazg erzitek e! Vallomas a szavakon kivul , tettek mezeje! Hamarosan a mozikban 4d ben!
4/4 anonim válasza:
Most én is egy ilyen szituációban vagyok benne. Nem értem mi ezzel a cél? Egy biztos, nálam ezzel bezárt a bazár, mert azt érzem, hogy csak játszik velem és nem hiszem el, hogy ezek után bármi komolyat el tudnék képzelni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!