Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egyik napról a másikra megutálunk vkit?

Figyelt kérdés
Egyik nap még csókok stb., másnap pedig szekálódó, lekezelő hangnem, hozzám se szól, elkerül. Semmi ok nélkül megutálhatott?

2017. jún. 4. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Valami biztos, hogy történt. Idővel meg fogod tudni, mi.
2017. jún. 4. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Csak akkor ha valami szemelyisegzavara van az illetonek vagy valami tortent, csinaltal.
2017. jún. 4. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Összezavarodtam.

"Egyik nap még csókok"

Erről párkapcsolatra gondolnék.

" hozzám se szól, elkerül"

Ebből viszont az jön le, hogy nem.

???

Most ez hogy?

2017. jún. 4. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos megjött neki.
2017. jún. 4. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magával van baja, vagy valmi " elvarratlan" szál nyomsztja...meg kell beszélni. Biztos, van oka!
2017. jún. 4. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Hasonló történik velem is. Sok minden okozhatja, majd kiderül, ha kiderül, mi az oka. Mindenesetre ismerkedem másokkal.
2017. jún. 4. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Van bizony...

Volt barátnőmet nagyon szerettem.De megtudtam,hogy megcsalt és hogy hülyének nézett...

Másnapra már gyűlöltem,finoman szólva.

Nem hiszem ,hogy van olyan ember akit annyira utáltam volna valaha is mint őt.

Pedig szerettem elképesztően,de ez van :)

2017. jún. 4. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem csak visszàbb vett és nem akarja elkapkodni a dolgot !Próbàlkozz kicsit nàla és ha kb1-2hét elteltêvel sincs semmilyen vàltozàs akkor hanyagold nyugodtan ha akar vmit akkor keres ha nem akkor mehet a levesbe!
2017. jún. 5. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!