Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiakat kérdeznék. Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdeznék. Már nem kíván a párom (férfi) Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az ideáljai a vékony nők. 18kg-ot híztam mióta együtt vagyunk. 180cm vagyok. 65-ről 82kg lettem. Eloszlott ez a súly rajtam. Sokan mondják hogy jól áll.
2017. okt. 3. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Pffff :DDDD Nekem se jönnek be a zsírdisznók és gondolom nem vagy még 45-50 éves ugye? Akkor mi az istenért nem lehet lefogyni? Miért kell minden második embernek túlsúlyosra zabálnia magát már fiatalon??? Miért nem fogysz le? Miért jó az igénytelenség? És ne mondja nekem senki, hogy a túlsúly nem igénytelenség! Túlsúly=gyenge akaraterő,gyenge egészség, önértékelési problémák stb. 82kg nőnek szerintem sok. Nem értem ha a párod se kíván miért nem lehet lefogyni? Azért ehhez gratulálok. Nembaj egyél csak!
2017. okt. 3. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, nem hiszem, hogy annyira látszana rajtad a 180 centidhez. Vegyél új fehérneműket,egy új frizura, stb... próbáld újra elcsábítani. Sok sikert!
2017. okt. 3. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

"Vegyél új fehérneműket,egy új frizura, stb... próbáld újra elcsábítani. Sok sikert!"

Bizony! Megmondta, hogy nem tetszel neki a súlyod miatt, de fogyás helyett új tangával, hajjal próbálkozz. Egyes nők tényleg ennyire nem értik, amikor KONKRÉTAN megmondják, hogy mi a gond?

2017. okt. 3. 20:09
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk a 18 kg hízás nem elég indok? Szerinted mit tegyél?

a) lefogysz az ideális testsúlyodra. Max. 70 kg

b) még tovább hízol, ahonnan nehezebb lesz visszajönni és senki nem fog rád nézni se.

Én sportolnék a helyedben és egészséges dolgokat ennék. Utána! újítanék be szexi fehérneműket.

2017. okt. 3. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

Aaannyira könnyen pofáznak egyesek, hogy mi a $zarért nem lehet lefogyni...

Amúgy a 180 cm-hez a 82 kg valóban nem egy egetrengető súly (nem azt mondtam, hogy pont az az ideális, de bőven normális kategória).

Lényeg, én pl lefogytam 1x már viszonylag sokat (az első gyerek után.)

Mikor a jelenlegi párommal összejöttem, 58 kg körül voltam a 165 centimhez. Az úgy jó volt.

De a kapcsolatban én is elkezdtem hízni (megváltozott az életmódom, letettem a cigit, és elkezdtem enni rendesen, előtte nem nagyon ettem, csak ittam az energiaitalt, a kv-t, szívtam a cigit, meg szedegettem a nyugtatókat. Úgy könnyű volt 60 alatt maradni.)

69 kg lettem. Aztán meg terhes. 82 kg, mikor szültem.

Ez 13 hónapja volt. 65 kg-ra sikerült csak lemenni, innen most jó ideje hiába figyelek magamra, amivel korábban fogytam, egyszerűen stagnál, nem mozdul hónapok óta.

Igaz, van szex és kíván a párom (remélem, nem csak eljátssza), de azért én szeretném leadni ezt a 6-7 kilót,csak valahogy nem megy tovább. Ilyenkor úgy szeretem a "nem igaz, mi a fa$zért nem lehet lefogyni" megnyilvánulásokat...

2017. okt. 4. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

#15 Senki nem kíváncsi a nyomorodra meg a 6-7 kilón való nyavalygásodra. :D A kérdező problémája ennél súlyosabb (mindenféle értelemben).

Amikor valaki azt mondja "miért nem lehet lefogyni?!" olyankor arra céloz, hogy miért nem áll szándékában lefogyni, nem arra, hogy miért nem sikerül, ha már megpróbálta. A kéredző meg se próbálja, pedig ez a megoldás.

Igaza volt az egyik előző válaszolónak, hogy néhányan olyan tyúkeszűek, hogy megmondják mi a probléma és nem aszerint járnak el.

2017. okt. 4. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Elég szar, ha nem téged szeret, hanem a "vékony nőket" - szerintem ne akarjál neki tetszeni, komoly kapcsolatra teljesen alkalmatlanan.
2017. okt. 4. 14:52
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
18 kg sok, Te is tudod. Fogy le, ne kifogásokat és visszaigazolást keress a lustaságra. A párodnak akarsz tetszeni nem?
2017. okt. 5. 17:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves 15-ös válaszoló, aki szerint könnyen pofázok, mintha olyan könnyű lenne lefogyni, nos elmondom neked én versenyszerűen sportolok ahol súlycsoportok vannak és bizony időnként be kell mérni X kiló alá és ez egy amúgyis súlyfelesleg mentes emberkének nem a legkönnyebb és legkellemesebb (mondjuk így) mégis sikerülni szokott. Én egész évbe azt csinálom amit te pár hónapig csak annyi különgbséggel, hogy mellette rengeteget sportolok edzek és főzök egy előre kimatekozott étrendet az év kb minden napján. Szóval ne verd magad, hogy "egyesek szerint könnyű" lefogyni mert valóban gyerekjáték a vízhajtáshoz képest vagy ha még teljesíteni is kell mellé fizikálisan és mentálisan is plusszba mindezt egy normál/átlag életvitel mellé (tanulás+munka). Bírom mikor valaki kifogásokat keres egy kis fogyás ellen, ha valakinek ez se megy akkor nemtudom mi az amibe hajlandó erőt feccelni... Pl mikor "nem tud" leszokni a cigiről valaki ez a másik kedvenc. Érdekes van olyan láncdohányos barátom aki amint megszületett az első kisfia azon a napon letette a cigit és azóta se gyújtott rá, ennek már tizenéve. De persze erre is van magyarázat, hogy neki miért könnyebb mint másnak :) A fogyásra ugyanez vonatkozik.
2017. okt. 5. 17:40
 20/20 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok én is. Nem kíván a párom. Hiába voltam 55kg vagy 65kg akkor sem, amúgy 164cm magas vagyok.De persze Ő ereszthetett pocakot, az nem baj, de elvárások azok vannak. Ezek mellett mindíg mondja hogy szép vagyok, vagy hogy szeret, de szinte ennyi az egész.
2018. febr. 9. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!