Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdeznék. Már nem kíván a párom (férfi) Szerintetek mit tegyek?
"Vegyél új fehérneműket,egy új frizura, stb... próbáld újra elcsábítani. Sok sikert!"
Bizony! Megmondta, hogy nem tetszel neki a súlyod miatt, de fogyás helyett új tangával, hajjal próbálkozz. Egyes nők tényleg ennyire nem értik, amikor KONKRÉTAN megmondják, hogy mi a gond?
Mondjuk a 18 kg hízás nem elég indok? Szerinted mit tegyél?
a) lefogysz az ideális testsúlyodra. Max. 70 kg
b) még tovább hízol, ahonnan nehezebb lesz visszajönni és senki nem fog rád nézni se.
Én sportolnék a helyedben és egészséges dolgokat ennék. Utána! újítanék be szexi fehérneműket.
Aaannyira könnyen pofáznak egyesek, hogy mi a $zarért nem lehet lefogyni...
Amúgy a 180 cm-hez a 82 kg valóban nem egy egetrengető súly (nem azt mondtam, hogy pont az az ideális, de bőven normális kategória).
Lényeg, én pl lefogytam 1x már viszonylag sokat (az első gyerek után.)
Mikor a jelenlegi párommal összejöttem, 58 kg körül voltam a 165 centimhez. Az úgy jó volt.
De a kapcsolatban én is elkezdtem hízni (megváltozott az életmódom, letettem a cigit, és elkezdtem enni rendesen, előtte nem nagyon ettem, csak ittam az energiaitalt, a kv-t, szívtam a cigit, meg szedegettem a nyugtatókat. Úgy könnyű volt 60 alatt maradni.)
69 kg lettem. Aztán meg terhes. 82 kg, mikor szültem.
Ez 13 hónapja volt. 65 kg-ra sikerült csak lemenni, innen most jó ideje hiába figyelek magamra, amivel korábban fogytam, egyszerűen stagnál, nem mozdul hónapok óta.
Igaz, van szex és kíván a párom (remélem, nem csak eljátssza), de azért én szeretném leadni ezt a 6-7 kilót,csak valahogy nem megy tovább. Ilyenkor úgy szeretem a "nem igaz, mi a fa$zért nem lehet lefogyni" megnyilvánulásokat...
#15 Senki nem kíváncsi a nyomorodra meg a 6-7 kilón való nyavalygásodra. :D A kérdező problémája ennél súlyosabb (mindenféle értelemben).
Amikor valaki azt mondja "miért nem lehet lefogyni?!" olyankor arra céloz, hogy miért nem áll szándékában lefogyni, nem arra, hogy miért nem sikerül, ha már megpróbálta. A kéredző meg se próbálja, pedig ez a megoldás.
Igaza volt az egyik előző válaszolónak, hogy néhányan olyan tyúkeszűek, hogy megmondják mi a probléma és nem aszerint járnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!