Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy nővel őszintén beszélni?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm azért dobott, mert lófarokban hordta a haját és én azt találtam említeni neki, hogy engedje szét, mert az nekem sokkal izgatóbb, mert vadócosabb.

Erre azt mondta, hogy ezzel kikosaraztam magam nála, meg ne kritizáljam őt folyton, és hogy elnyomom és rá akarom erőltetni magamat.

Persze, miután szétváltunk, azóta szétengedve hordja a haját és mindig úgy van neki.

Ez most normális? Miért nem mondhatok neki véleményt, azt, amit gondolok? Ő is megkért engem, hogy gyúrjam ki kockára a hasam, és én elkezdtem és minden nap 800 felülést csináltam, aztán pedig csak úgy eldobott...

2010. máj. 28. 14:02
 1/7 Apollo93 ***** válasza:
Jobban jársz barátom, hidd el. Az ilyen elkényeztetett nyomorékokra nem érdemes pazarolni az idődet. Ha lesz egy olyan lány, aki értelmes és nem ilyen hisztis szar akkor ő biztos nemfog ezen fennakadni.:)
2010. máj. 28. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem ezért dobott...
2010. máj. 28. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

egy jól működő kapcsolat,ahol a felek szeretik egymást,az nem fog szétrobbanni azért mert az egyik fél kér valamit,és a másiknak nem tetszik.

szerintem itt nem csak a coff volt a probléma.

egy nővel lehet normálisan ,őszintén beszélni,mi is mindent megbeszélünk a barátommal,persze van amiben nem értünk egyet.

a te exed nekem nagyon elkényeztetett libának tűnik...bocs

2010. máj. 28. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A nők hálátlanok
2010. máj. 28. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert ebben nem voltál vele egy véleményen, a kockahassal meg te is egyetértettél.

Ő nem úgy gondolta és kész! Nem illetek össze!

2010. máj. 28. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A nők ilyenek...Csak nem kifogtál te is egy plázacicát?!
2010. máj. 28. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

szívtad az ilyen tudatlak idióta plázacicával. hallod egy békának is több IQ-ja van mint az ilyen lányoknak

L/18

2010. máj. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!