Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan ember, akivel...

Van olyan ember, akivel őszintén tudsz beszélni a benned lévő gondolatokról, akiben feltétlenül megbízol és tudod, hogy bármikor számíthatsz rá és te is tűzbe tennéd érte a kezed?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nekem nincs. Ezen a téren csalódnom kellett a körülöttem lévőkben. Elvesztettem a bizalmamat velük szemben.

De neked van-e olyan ember az ismeretségi körödben, aki megfelel a fenti kérdésnek?

2009. okt. 16. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
van de csak egy :)
2009. okt. 16. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
a párom...nagyonörülök hogy jól tudunk komunikálni mert ő olyan családból származik ahol inkább hallgatnak és nem beszélik meg a dolgokat,érzéseket...sztem ez nem jó dolog.
2009. okt. 16. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hu az nagyon jo lenne ha lenne nekem is egy olyan valaki akire mindig számithato,és el mondhaton neki bizalommal a dolgaimat,de sajnos nincs.Sokszor szeretnek tanacsot kerni ,de nincs kitol,azért is iratkoztam be erre az oldalra,legalább ha van valami fontos dolog akkor van kitol meg kérdezni.Minden volt baratom ki hasznalt el arult,nem merek senkiben sem bizni,sajnos.Pedig nagyon szeretnek egy igaz baratot.Minden almom h legyen egy igaz barátom.En az oromomet is meg szeretnem osztani a barátommal,és sose használnám ki.jo volna egy igaz barát.
2009. okt. 16. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Akivel mindenről,olyan sajnos nincs.Ha mindent elmondanék neki,akkor valószínűleg megromlana a kapcsolatunk,vagy megszünne:(
2009. okt. 16. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
nincsen. nem is volt, és szerintem nem is lesz. nincs is rá szükség, magammal annyira jóban vagyok, hogy nincs szükségem külső segítségre a lelkem ápolgatásához, de a barátaimat nem is terhelném ezzel, velük inkább jól kell érezni magunkat, az én, és az ő magánproblémáik nélkül.
2009. okt. 16. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsóval nem értek egyet...mert a barátaink épp azért vannak h örömünkben,s bánatunkban,gyászban..stb minden körülmények között ott legyenek! Nekem egy ilyen ember van a legjobb bnőm...gimiben ismertem meg,s a legféltettem titkaimat is tudja! Bárram panaszkodom neki (oda vissza igaz) ha eü-gonjaim,párkapcsolati,családi,hívatásbeli mindenféle gondom van!!! Benne megbízom..s nagyon szeretem!S ezt annyiszor mondom neki ahányszor csak tudom!Mert miután suliból kikerültünk jó ha 2-3 havonta látom személyesen... de teelfonon,msn-en stb tartjuk a kapcsolatot!!! 22/l
2009. okt. 16. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Hm, engem nem izgat meg hogy ki tudja a gondolataimat. Mivel mind őszinte és nem ciki dolog. Én akárkinek elmondom, aki kérdezi, persze nem mindegy hogy milyen fogalmazásban. De ez nem azt jelenti, hogy valami könnyen kiismerhető, barátságos személy vagyok. Nincsenek olyan titkaim, amiket dugdosni kéne, azt meg nem tartom cikinak, hogy pl válnak a szüleim vagy ilyenek, amiket más titkol. Én elmondom amit gondolok ettől függetlenül nem ismernek olyan jól és nem adom ki magam.
2009. okt. 16. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb barátom!
2009. okt. 16. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Vannak barátaim,van 1 legjobb,de úgy vagyok vele,ahogy egy mondás is tartja:A kimondott szó fegyver...a kimondatlan hatalom

2009. okt. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!