Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a barátnőmről?
Figyelt kérdés
A barátnőmet pár nappal a 18-ik születésnapjaután ismertem meg. Idén tavasszal és nyár eleje óta együtt vagyunk. Nem rég kérdeztem tőle, hogy előttem, hány fickóval volt és először mondta, hogy nem szeret ilyenekről beszélni, de később kinyögte, hogy előttem kb. 25 fickóval feküdt le, a legutolsóval akkor amikor még csak ismerkedtünk 1-2 szer találkoztunk, de nem jártunk. Azóta csak velem. S azt mondja velem a legjobb a szex, meg, hogyha valamikor szakítunk, utána is "össze akar járni" velem még akkor is. Kérdeztem, hogy mi van, ha barátod lesz vagy nekem barátnőm...azt mondta akkor is.:)) Amúgy nagyon aranyos, csinos lány. Ti mit gondoltok róla?
Azert abba ne legyel biztos hogy nagyon szeret. Volt hasonlo baratnom, bar ennyire nem volt ribi, de senkit nem szeretett csak mindenkinek eloadta, nehogy elhagyjak. Latszolag minta baratno volt, mindig kedves aranyos, csinos, nem hisztizik, stb. De egy ido utan kiderul.
2017. szept. 28. 19:34
12/26 A kérdező kommentje:
15 évesen vesztette el...ezt a havonta ennyivel meg annyivalt ketten is át beszéltük... azt mondta néhányat(2-3) megbánt.
2017. szept. 28. 19:34
13/26 anonim válasza:
25 az még egy meglett nőnek is becsületére válna, nem még egy 18 évesnek. :D Elhitted neki? Nekem vannak kételyeim.
Egyébként szerintem a múltról soha nem szabad kérdezni, ez a helyzet pontosan ezt bizonyítja. Ha mondja magától, akkor hadd mondja, ha nem, akkor nem. De már késő, mert már megtudtad az "igazságot". Ennél a szitunál jobb lett volna homokba dugnod a fejed (mondom ezt úgy, hogy alapjáraton nem vagyok ennek a híve), de már elkéstél.
22F
2017. szept. 28. 19:37
14/26 anonim válasza:
Szerintem meg inkább a szomorú igazság, mint egy hazug szép hit. Ha most nem, akkor valahogy kiderült volna a leányzó személyisége. És lehet hogy akkor, amikor már komolyabbra fordul a kapcsolat, akkor meg már még sz*rabb.
2017. szept. 28. 19:49
15/26 A kérdező kommentje:
Most meg azt mondja, hogy csak ma este tizen akárhányan jelölték be face-n tök idegenek. Remélem semmi köze a kérdéshez amit kiírtam... kicsit megijedtem. Le fogom ezt inkább szedni, amúgy igen igazatok van, csak megerősítettetek abban amit én is éreztem, nem lesz semmi komoly a csajjal. Csak arra kell ügyeljek, hogy teherbe ne ejtsem. De mindig védekezünk gumival. Nem hiszem, hogy gond legyen.
2017. szept. 28. 19:57
16/26 anonim válasza:
18 évesen már 25 férfival hált? Szerintem ez több, mint könnyűvérűség. A macska rúgja meg! Nem tudom, nem ismerem őt, de a leírás alapján számomra túl egyszerű, buta ember képe jelenik meg.
2017. szept. 28. 20:07
17/26 anonim válasza:
Ugyanez jutott eszembe róla, mint az utolsó hozzászólónak. Egy tanulatlan, együgyű, végtelenül ostoba és primitív lány, akarom mondani lény. Mondjuk kérdező az a baj, hogy magadat is minősítés, ha vele maradsz, még ha csak szexelni is.
2017. szept. 28. 20:26
18/26 anonim válasza:
Ennek az okáról már olvastam, de sajnos nem tudom felidézni az okait pontosan..
Minden esetre a rossz gyerekkor, és alacsony önbecsülés a magyarázat dióhéjban. Ott leírták az belső okát is mélyebben, hogy az ilyen személyek miért hajlamosabbak erre, hogy sok jöttmenttel lefekszenek.
Én inkább sajnálom.. ugyanis minden a rossz gyerekkorából, fiatal életéből indult.
N
2017. szept. 28. 20:33
19/26 Költőnő? válasza:
Ja, nekem se volt könnyű gyermekkorom, mégse varrt le a fél megye. Rofl
2017. szept. 28. 20:52
20/26 anonim válasza:
Na ez meg a másik, amit az utolsó kommentelő ír. Nem csak a barátnődnek volt nehéz, sanyarú gyerekkora, mégsem lesz minden hányatott sorú gyerekből ribi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!