Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok néhány volt barátnőmről?
Én férjnél vagyok. Barátnőim közül azok, akik senkinek nem kellettek, egy idő után elkezdték hangoztatni, hogy ők büszkék erre, mert ők nem pincsikutyák, kapcarongyok, lábtörlők.
Tehát mi, férjes asszonyok ilyen gyenge értékkel bírunk csak.
Őszintén mondom,minden kapcsolatot megszakítottam velük.
Büszkélkedjenek csak.
Vagy csak a szőlő savanyú nekik?
Szerintem senki nem jobb senkinel. Te vagy jobb, mert ferjnel vagy es ok se mert egyedul.
Amuggy meg nem erdekel mas elete.
Irigyek, keserűek, és gonoszak:D Tudod ezt hívják béka effectnek. Mert a békán nem tudnak kimászni/kiugrani a gödörből és szeretik a társaikat is ott tartani.
Jól tetted hogy megszakítottad a kapcsolatot. Előbb útóbb aknázták volna a kapcsolatodat. Az irigység az nagy katalizátor a kisstilű emberek között.
Ha most azt mondná nekik egy-egy pasi hogy "te vagy az életem" akkor nagyon gyorsan nézeteket váltanának.
Mondjuk kíváncsi lennék milyenek külső-belsőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!