Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok néhány volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok néhány volt barátnőmről?

Figyelt kérdés

Én férjnél vagyok. Barátnőim közül azok, akik senkinek nem kellettek, egy idő után elkezdték hangoztatni, hogy ők büszkék erre, mert ők nem pincsikutyák, kapcarongyok, lábtörlők.

Tehát mi, férjes asszonyok ilyen gyenge értékkel bírunk csak.

Őszintén mondom,minden kapcsolatot megszakítottam velük.

Büszkélkedjenek csak.

Vagy csak a szőlő savanyú nekik?

2015. jún. 13. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanakkor te sem vagy képes megérteni őket.
2015. jún. 13. 19:26
 12/14 Költőnő? ***** válasza:
100%

ha tényleg szeretnének egyedül lenni, nem hangoztatnák és nem aláznák a kapcsolatban élőket. Én szerettem egyedül is lenni, meg kapcsolatban is. Sosem vertem egyikre sem a mellem, ez pusztán egy állapot.

Az meg h, mert vki az egyikbe tartozik, vki meg a másikba és az illető ettől vagy attól különb lenne bkinél: Az évered hülyesége.

2015. jún. 13. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Na de épp ez az, nem mindenkinek a házas élet a BMW és a szingliség a Trabant.
2015. jún. 13. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért lennének már irigyek ? Hülyeség.Kit érdekel hogy valaki házas vagy nem ,attól nem lesz boldogabb.Attól függetlenül hogy én is férjhez megyek,soha nem irigykedtem a házas emberekre,a házasság nem oszt nem szoroz.
2015. jún. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!