Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a barátnőmről?
Figyelt kérdés
A barátnőmet pár nappal a 18-ik születésnapjaután ismertem meg. Idén tavasszal és nyár eleje óta együtt vagyunk. Nem rég kérdeztem tőle, hogy előttem, hány fickóval volt és először mondta, hogy nem szeret ilyenekről beszélni, de később kinyögte, hogy előttem kb. 25 fickóval feküdt le, a legutolsóval akkor amikor még csak ismerkedtünk 1-2 szer találkoztunk, de nem jártunk. Azóta csak velem. S azt mondja velem a legjobb a szex, meg, hogyha valamikor szakítunk, utána is "össze akar járni" velem még akkor is. Kérdeztem, hogy mi van, ha barátod lesz vagy nekem barátnőm...azt mondta akkor is.:)) Amúgy nagyon aranyos, csinos lány. Ti mit gondoltok róla?2017. szept. 28. 19:03
1/26 anonim válasza:
Hasznald amig nem kerul peznbe, de en nem hinnek el egy szot sem neki, es nem is terveznek vele hosszu tavra.
18 evesen aki 25 pasival volt annak a fejeben nagyon nagy problemak vannak. Ha ezt nem latod az meg furcsabb.
2/26 kén_ válasza:
Bizonyára nagyon aranyos lány lehet. Nem tudom mi sértő a többi, valóban aranyos lányra nézve ebből: az hogy aranyosként definiáljuk az ilyet, vagy az, hogy lányként.:DDD
3/26 anonim válasza:
Hát... Talán mindenki lepontoz és persze nem a "múlt alapján kell ítézlkezni" de mivel a véleményemed kérdezed így elmondom. Én nem lennék együtt egy ilyen emberrel. Nagyon fiatal ahhoz,hogy 25 fiúval együtt legyen.. Ez durva. Még akkoris,ha csak ki akarta magát élni. Gondolom a legtöbb alkalmi volt. Így bennem felvetődne a kérdés,hogy ha érzelmek nélkül képes szexelni,akkor vajon mennyi érzelem van a jelenlegi közösüléseiben? Ez az egyik dolog. A másik,hogy mennyire igényli a változatosságot,meg az sem elhanyagolandó,hogy hány pasas járt már a bugyijában-ők mind ismerik.. És túl sokan. Szóval... Ez egy szörnyen magas szám. Nekem mindenképpen elriasztó.
4/26 anonim válasza:
Aztyaeg....na ezert nehez erkolcsos nőt talalni
5/26 kén_ válasza:
#4: Látatlanban is megmondom, hogy eme "remek" általánosításod, és hozzáállásod is szépen hozzátesz. :)
6/26 anonim válasza:
"Kérdeztem, hogy mi van, ha barátod lesz vagy nekem barátnőm...azt mondta akkor is.:))"
Bocs, de a barátnőd egy sima ribi. Érdekes kijelentéseket tesz már most, hogy ha szakítotok akkor a következő barátját szívesen fogja csalni veled. Dafuk?!
7/26 anonim válasza:
Ebbe jól belenyúltál! :(
Legközelebb normálisabb nőt válassz... A végén siralmas ez a hozzáállás, hogy "majd összejárunk akkr is"... Ennek a nőnek nem való komolyabb kapcsolat, remélem erre te is rájöttél és nem szövögetsz vele komolyabb terveket...
8/26 anonim válasza:
Igazi feleség alapanyag...
Ja nem.
9/26 A kérdező kommentje:
Ne vicceljetek, nem estem a fejemre. Első este(amikor életünkben először találkoztunk) le feküdt velem...már akkor nyilvánvaló volt nekem, hogy szó sem lehet semmi nagyon komolyról. Csak szegényt nagyon sajnálom, mert szeret engem. Nem akarom bántani. Meg érdemli a szeretetet, nagyon nehéz gyerekkora volt, eleget szenvedett, nem akarom, hogy miattam is szenvedjen.
2017. szept. 28. 19:32
10/26 anonim válasza:
Ha azt vesszük, hogy 13 éves kora óta szexel (miért ne tenné ezek alapján, főleg manapság..) akkor az évente 5 különböző pasi, akivel szexelt átlagban. Azaz kb. átlagban 2 és fél havonta egy másik emberrel fekszik össze, és ki tudja kivel hányszor. Az ilyenre mondják, hogy ribizli. Ha ő nem, akkor senki. Bocsánat, de ez az igazság. Az ilyen meg nem változik meg, pláne 18-20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!