Mit gondoltok a barátnőmről aki gazdag pasihoz ment?
Figyelt kérdés
A barátnőm férjhez ment 30 évesen egy 55 évesen egy milliomos pasihoz,eladóként dolgoztunk együtt..azt mondta nekem ,ha így folytatom én valóban egy rohadt kis boltban fogok éhbérért örökre dolgozni.Most épp munkát keresek és nagyon gáz a helyzet,pedig munkas mellett leérettségiztem,mégem vesznek fel,csak robot munkára--minimális összegeket ajánlanak,ő pedi luxus autóval jár és apárja fizrti neki a sulit.Mi a élkeményetek?
minden élelmes nő ezt csinálja, látszólag jól élnek, de az igazi érzelmeket nem sikerül átélniük (üressé válik az életük megöregedvén), mint aki küzd magáért.
2010. jún. 10. 16:53
2/38 anonim válasza:
az ő dolga...
2010. jún. 10. 16:53
3/38 anonim válasza:
Igazából senkinek semmi köze hozzá.Egyértelmű szinte mindenkinek mi az első gondolata.Lehet a pénzért ment hozzá lehet hogy nem.Bunkó volt amit beszólt de a helyzeteden csak te tudsz változtatni más nem.Ne haragudj de egy kis irigységet érzek.Felesleges irigykedni másokra mert attól neked nem lesz jobb.
2010. jún. 10. 16:54
4/38 anonim válasza:
Közhely, de igaz: A pénz nem boldogít.
2010. jún. 10. 16:54
5/38 anonim válasza:
Az idális pasi 90-40-90... majdnem mint a nők
90 éves, 40fokos láza van és 90millát hagy rád
nos az igazság az hogy néha irigylem azokat akik megtudják ezt csinálni, nekem sosem volt pofám hozzá pedig lett volna rá lehetőségem. Hát ugye kinek mi a fontosabb... A barátnődre azt mondom egészségére, engem ugyan nem érdekel nem előlem halászta el életem szerelmét, viszont abba bele kéne gondolnia hogy attól hogy ő így csinálja nem kéne téged szekálnia azzal hogy te normális életet élsz és nem használsz ki senkit...
2010. jún. 10. 16:55
6/38 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen embereket akiknek a jóléten gazdagságon kívül nem számít semmi. Nem értem őket, az én életemet a pénz nem tenné teljessé.
2010. jún. 10. 16:55
7/38 anonim válasza:
Leszarom. Tele van a világ ilyen emberekkel. Szard le te is, és keress normális barátokat. Gáz az az ember, akinek ha elkezd jól menni a dolga, egyből leszólja a régi barátait (lásd "kis boltban fogsz megrohadni"). Ez főleg akkor gáz, ha nem is a saját erejéből érte el a jólétet. Jó, tudom, hogy valamilyen szinten az is saját erő, ha valaki leszop egy vén manust, de azért mégis... :D Persze ha beszólsz neki, rögtön te leszel az irigy... tényleg, komolyra fordítva a szót, ne idegeskedj rajta, és én a helyedben nem barátkoznék vele, mert a beszólásaival teljesen tönkre fogja tenni az önbizalmadat. Amúgy szerintem nem baj az, ha eltérő anyagi helyzetű emberek barátkoznak, amíg mindketten normálisak és nem szólogatnak be egymásnak (főleg a jobb módú nem érezteti a maga előnyösebb helyzetét)... nálatok úgy tűnik nem ez van. Nekem volt néhány nálam sokkal gazdagabb barátnőm az egyetemen, de nem volt probléma, mondjuk ők nem érdekházasság útján lettek gazdagok, hanem egyből olyan családból származtak, az azért más.
2010. jún. 10. 17:03
8/38 anonim válasza:
Szerintem ez az ő magánügye,azt csinál,amihez kedve van.
Persze ettől még elég gusztustalan,hogy ilyeneket vagdal a fejedhez,de ezzel csak saját magát minősíti.Vissza kell neki epésen szólni valami ilyesmit : ,,Lehet,hogy én csóró vagyok,és küzdök a megélhetésért,de nekem legalább nem kell gyomor az élethez." Ennyi.
2010. jún. 10. 17:04
9/38 anonim válasza:
Azt nem írtad le, hogy szereti-e a pasit vagy nem.
Csomó nő és férfi házasodik szar házasságba. Ő dolguk.
Nekem azok a csajok gázabbak akik eltűrnek mindenféle erőszakot a párjuktól.
2010. jún. 10. 17:04
10/38 anonim válasza:
Sok csaj házasodik idősebb csóró pasival is, tökre nem írtál arról, szereti-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!