Mit gondoltok a barátnőmről aki gazdag pasihoz ment?
A pénznek nincs szaga , kivéve akinek nincs pénze ....
Sajnos evvan ....Nekem is volt már gazdag pasim , iszonyat jól is nézett ki , álmaim pasiija volt külsőre.....de nem volt meg az a zazazum , annélkül meg nem éri meg
Csak egy megjegyzes meg: 55 eves ferfinek eleve tobb van (kellene lennie) anyagilag, mint egy 30 evesnek. Ha jol ertem, ez egy egyedulallo ferfi volt, persze, hogy ennyi ev alatt ossze tudott szedni vagyont. Akinek 55 evesen nincs semmi penze, az valahol nagyon elszurta, mert sem jo allast nem tudott szerezni, sem megtakaritani.
A masik pedig, hogy irod, hogy erettsegid van. Ne haragudj, de ez az igazsag: 20 eve olyan munkat, amit erettsegivel lehet csinalni, min. foiskolai diplomaval lehet manapsag. En azt tartom undoritonak, hogy valaki igy masok eleteben turkal, de valojaban nem lat bele a dolgokba ahelyett, hogy a sajat dolgaval foglalkozna. Miert nem magadat kepzed (keresett szakma vagy egyetem) ahelyett, hogy teljesen feleslegesen azon idegesited magadat, hogy masnak van penze? Semmire sem mesz vele.
Minden kapcsolat valamilyen szinten az erdekekrol szol egyebkent. Ha nem penzrol van szo, akkor mas ertelemben, de az erdek benne van mindegyikben ("gyereket akarok", "anyagi biztonsagot akarok", "erzelmi biztonsagot" akarok - ez mind onerdek). Ha mindketten boldogok, boldogga teszik egymast, nem ertem, hogy mi a problema. Es szerintem sem olyan gaz, hogy a hapsi 55 eves. Most miert olyan nagy baj ez? Mindenki mas. Van, aki az idosebb ferfiakat szereti. Miert nem a sajat eletedet akarod megjavitani ahelyett, hogy mast huzol le? Az onsajnalattol nem lesz jobb munkad. Egy masik szakmatol, diplomatol vagy tobb munkahelyen valo probalkozastol mar lehetne. Nagyreszt rajtad mulik, hogy milyen eleted van es lesz. Ez az igazsag, akkor is ha nehez belefogni egy igazi karrier epitesbe.
21:05-ösnek:
Igaz, de ők jobban meg tudják fizetni - ha érted, hogy mire célzok...
"normális pasinak nem kell pénz a félrelépéshez, akik fizetnek a szexért azok betegek
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:41"
A normális pasi nem lép félre, csak a ribancpasi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!