Mit gondoltok a barátnőmről aki gazdag pasihoz ment?
17.04: igazad van, de egy ilyen egyenlőtlen kapcsolatban az erőszak csak idő kérdése. Ha nem is fizikai erőszak, de kizártnak tartom, hogy nem lesz lelki, érzelmi bántalmazás a férfi részéről.
bántalmazás nem ilyesmitől függ, igaz ha a pasinak van hajlama rá, akkor így hamarabb kijön a dolog, mintha anyagilag egyenlőek lennének. sok bántalmazó csoróbb mint a párja.
Hát,nem tudom ---mert ennek a gazdag pasinak a barátja próbálkozott nálam,aki szintén igen gazdag,biztos én még naív vagyoj,de szeretném ha valakivel össze jövök,az imádjon engem...erre ez a gazdag pasi olyan beképzelt volt,hogy allkig nyitotta ki a száját amikor beszélt..mert minek?ő nyannyomghat az orra alatt......mert nagy menőőő:)
hát én felálltam és haza jöttem
mellékesen a barátnőm szereti a pasit azt mondja,de folyton arról beszél hova mennek nyaralni,milyen kocsi,ház,--inkább a pénzt szereti---mellékesen közölte hogy a gazdag pasi gazdagabb barátja is nagyon tetszik neki,mert nagyon drága helyekre jár nyaralni--és ő ezt imádja benne....:)
nem hiszem el,hogy a pasik ilkyen naívak,hogy nem látnak a szemüktől????
Eloszor is, nem biztos, hogy nem szereti. En fiatal vagyok es bar a ferjem csak par evvel idosebb nalam, mikor meg szabad voltam, azt hittem, hogy 15-20 evvel idosebb ferfihez megyek hozza talan majd, mert erettsegben keves fiatal ferfi van ott, mint a korban hozzaillo no. Szoval attol, hogy idosebb, meg nem biztos, hogy csak a penz hajtotta.
A masik pedig az, hogy regebben en is eliteltem olyan embereket, akik a penzert hazasodtak, de miota hazas vagyok, rajottem, hogy egy kapcsolat mennyire szovevenyes, nem olyan egysiku, hogy meg lehessen magyarazni, hogy egy emberrel azert vagy, mert penze van, hanem ezer mas oka is lehet mellette. Es nokent mondom, hogy a nok nagyon nagy resze (de szerintem meg a ferfiake is) megnezi anyagilag, hogy kihez megy hozza. Mondjuk, a ferjem nem kulonosen gazdag, de nem is szegeny es nincsenek hitelei. Ha valakinek ossze-vissza hitelei, tartozasai vannak, mutat valamit az eletmodjarol, felelotlensegerol sok esetben. Akkor persze, hogy olyan emberrel nem akarsz lenni, mert mar alapbol ott van az is mellette, hogy vagy lusta dolgozni vagy felelotlenul szorja a penzt. Egy eletunk van es most a baratnod miert lenne tisztessegesebb, ha egy fiatal, szegeny fiuhoz ment volna? Kinek lenne jobb, rosszabb? Az o eletuk, nekik kell tudni, hogy mi a jo. Es akkor ezzel az erovel akarkit elitelhetnenk...azt is, aki csak a kulsoert hazasodik, hogy a parjaval dicsekedhessen, mert ilyenbol is sok van. Ertem, hogy nehez az eleted, nehez munkat kapni, de neked mivel lesz attol jobb, hogy ot leszolod? Neked ettol nem lesz tobb penzed, sem jobb munkad. Valojaban irigy vagy, ha belegondolsz...
Ő dolga,de tutira nem szereti az öreget.Bár nem tudom az egyik simerősöm aki egyidős velem(22),neki is egy 54-55éves palija van,de ő szereti már kb 18éves kora óta,és szült neki 3gyereket,de ő nem lóvés,ja és neveli a pasi 21éves gyerekeit!Hát nem tudom,de gusztusa van hozzá(ágyban)!Én inkább vagyok csóróval,de akit szeretek,minthogy egy gazdaggal akit nem szeretek.
22/L
NAGY KÉRDÉS MERÜLT FEL BENNEM:
Hogy lehet az, hogy teli van a világ gazdag hapsikkal és mégsincs egy gazdag nő sem?
Ennyire nincs egyenjogúság?
Vagy a nők csak dolgoznak, de pénzt nem keresnek?
55 az nem vén, sok tök jól néz ki.
a testével szerzett pénzen azt érted, ő nem is élvezi a szexet meg undorodik a pasitól?
Nekem 27 éves ismerősöm egy csóró 59 évessel házasodott, ha lenne pénze a pasinak mindenki azt hinné amiatt jöttek össze.
Hogy lehet az, hogy teli van a világ gazdag hapsikkal és mégsincs egy gazdag nő sem?
Már ne haragudj de miért ne lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!