Mit gondoltok a barátnőmről aki gazdag pasihoz ment?
Jól teszi, bárcsak én is megtudnám tenni. Lehet, hogy a pénz nem boldogít, de az sem rossz , ha van....
De ez már rég nem barátság, ha Ő beszól Te meg ilyen véleménnyel vagy róla.
Sose bánd! Lehet, hogy pár hónap múlva a csaj kapja az arcába: "Én húztalak ki a retekből, az én pénzemen veszel szép ruhát, én adtam az autót, az van, amit én mondok, neked meg kuss!" Lehet, hogy évek múlva a barátnőd eljut a zugivó, zugevő, fűvel-fával hetyegő, unatkozó plázapuncusok közé.
Akkor már inkább a bolt.
Ha nem szemét a pasi, akkor nem gáz. És ha tényleg szereti a nőt, szép kapcsolatuk lehet.
Szerintem jól tette.
De ha egy zsarnok szemétláda, akkor Te jártál jobban.
Én személyszerint nem ítélem el a nőt!
Azért nem mert nekem van pár ismerősöm aki fiatal és sokkal idősebb pasija van, aki nem gazdag.
Lehet hogy szereti is a pasit, és nem kihaszbálásból van vele, de gondolom sokat nyom a lantba hogy van azért az is!
Nekem a közeli ismeretségi körben van egy csaj, aki érdekből ment férjhez egy gazdag pasihoz. Soha nem szerette. De egy valamit mindig szeretett és megőrült érte. A pénzt! A pasi azt hiszi, hogy a nő szereti (jól tud színészekdni), a nő meg élvezi a zsozsót. Tehát amíg ki nem derül a turpisság, a csaj elég jól ellehet a bepalizott hapsi pénzén. Kérdés, hogy közben mennyire csoffad el a lelke, mert bár luxus utazásra mennek nyáron, meg megkap mindent, milyen lehet már, hogy a soha nem szeretett és kívánt, átvágott pasinak kell széttennie a lábát, miközben egy másikra vágyik.
Nekem nem kéne ilyen hazug, szánalmas élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!