Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a barátnőmről...

Mit gondoltok a barátnőmről aki gazdag pasihoz ment?

Figyelt kérdés
A barátnőm férjhez ment 30 évesen egy 55 évesen egy milliomos pasihoz,eladóként dolgoztunk együtt..azt mondta nekem ,ha így folytatom én valóban egy rohadt kis boltban fogok éhbérért örökre dolgozni.Most épp munkát keresek és nagyon gáz a helyzet,pedig munkas mellett leérettségiztem,mégem vesznek fel,csak robot munkára--minimális összegeket ajánlanak,ő pedi luxus autóval jár és apárja fizrti neki a sulit.Mi a élkeményetek?
2010. jún. 10. 16:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
17.04: igazad van, de egy ilyen egyenlőtlen kapcsolatban az erőszak csak idő kérdése. Ha nem is fizikai erőszak, de kizártnak tartom, hogy nem lesz lelki, érzelmi bántalmazás a férfi részéről.
2010. jún. 10. 17:07
 12/38 anonim ***** válasza:
66%

Jól teszi, bárcsak én is megtudnám tenni. Lehet, hogy a pénz nem boldogít, de az sem rossz , ha van....

De ez már rég nem barátság, ha Ő beszól Te meg ilyen véleménnyel vagy róla.

2010. jún. 10. 17:07
 13/38 anonim ***** válasza:
64%
A pénz nem boldogít,de jó ha van.Ha már van választási lehetősége,miért ne választotta volna a számára jobbat?Lehet hogy te is így cselekedtél volna,mert azért nem mindegy hogy úgy kell kapargatni a lóvét,hogy maradjon valami hónap végére,vagy gondtalanul élsz.Az lenne a legjobb ha mindenki egyenlő lenne és nem lennének ilyen problémák.
2010. jún. 10. 17:10
 14/38 anonim ***** válasza:
43%
Azt hogy jól csinálta! Ugyanezt tettem volna a helyében.
2010. jún. 10. 17:14
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Sose bánd! Lehet, hogy pár hónap múlva a csaj kapja az arcába: "Én húztalak ki a retekből, az én pénzemen veszel szép ruhát, én adtam az autót, az van, amit én mondok, neked meg kuss!" Lehet, hogy évek múlva a barátnőd eljut a zugivó, zugevő, fűvel-fával hetyegő, unatkozó plázapuncusok közé.

Akkor már inkább a bolt.

2010. jún. 10. 17:17
 16/38 anonim válasza:
59%
Szia. Szerintem nem gáz, mert ha ő is megkapja ebben a házasságban, amire vágyik, és a férje is, akkor mindenki boldog, nem? Természetesen mindenki vágyik a jólétre, csak nem mindenki éri el. Ő elérte, ez van...
2010. jún. 10. 17:21
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szemét a pasi, akkor nem gáz. És ha tényleg szereti a nőt, szép kapcsolatuk lehet.

Szerintem jól tette.

De ha egy zsarnok szemétláda, akkor Te jártál jobban.

2010. jún. 10. 17:27
 18/38 anonim ***** válasza:
44%
Èn azt érzem hogy te féltékeny vagy.
2010. jún. 10. 17:28
 19/38 anonim ***** válasza:
81%

Én személyszerint nem ítélem el a nőt!

Azért nem mert nekem van pár ismerősöm aki fiatal és sokkal idősebb pasija van, aki nem gazdag.

Lehet hogy szereti is a pasit, és nem kihaszbálásból van vele, de gondolom sokat nyom a lantba hogy van azért az is!

2010. jún. 10. 17:34
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a közeli ismeretségi körben van egy csaj, aki érdekből ment férjhez egy gazdag pasihoz. Soha nem szerette. De egy valamit mindig szeretett és megőrült érte. A pénzt! A pasi azt hiszi, hogy a nő szereti (jól tud színészekdni), a nő meg élvezi a zsozsót. Tehát amíg ki nem derül a turpisság, a csaj elég jól ellehet a bepalizott hapsi pénzén. Kérdés, hogy közben mennyire csoffad el a lelke, mert bár luxus utazásra mennek nyáron, meg megkap mindent, milyen lehet már, hogy a soha nem szeretett és kívánt, átvágott pasinak kell széttennie a lábát, miközben egy másikra vágyik.

Nekem nem kéne ilyen hazug, szánalmas élet.

2010. jún. 10. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!