Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi visz rá arra hogy a párodat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá arra hogy a párodat megüsd?

Figyelt kérdés
Írjatok kort illetve nemet is pls.

2017. szept. 26. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Soha nem ütném meg a páromat. Az egyik barátnőm egyszer részegen esett nekem, na őt összehajtogattam, és addig tartottam lefogva, amíg meg nem nyugodott. Nem fájt neki, csak nem tudott megmozdulni. 41/F
2017. szept. 26. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Az erőszak minden formáját elítélem. Én se fizikálisan, se verbálisan nem tudok bántani. Mert vannak érzéseim és empatikus vagyok.
2017. szept. 26. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
23/N
2017. szept. 26. 21:42
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
#11: azért lefogni valakit és megütni teljesen más.
2017. szept. 26. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Semmi. Sose ütnék meg senkit, még kiabálni sem szoktam soha. De ha a párom lenne az illető, el is süllyednék, ha megütném.

23N

2017. szept. 26. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi,pedig nagyon heves természetű vagyok,és kimondom volt amikor az exem megérdemelte volna hogy megnyakaljam,nagyban függ mennyire tudod az indulatokat kontrollálni.
2017. szept. 26. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha elfojtott gyermekkori sérüléseim lennének akkor megütném a párom, de mivel nincs, így nem ütöm meg. Mondjuk engem már ütött meg nő de akkor is próbáltam normális maradni (már amennyire lehetett) de erőszak az semmiképp! Nem bántunk senkit sem, főleg nőt nem.
2017. szept. 26. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Tettleges aggresszió (értsd: ő üt először).
2017. szept. 26. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Engem mindennap megver. Ma vérzett az arcom is mert nekemdobta a papucsot.

Azt mondtam neki, te egy retkes ,igénytelen nyomorult kocka vagy aki csak a kukába való.

2017. szept. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!