Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi visz rá arra hogy a párodat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá arra hogy a párodat megüsd?

Figyelt kérdés
Írjatok kort illetve nemet is pls.

2017. szept. 26. 20:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Semmi, nem ütjük meg egymást, maximum játékból, gyengén.
2017. szept. 26. 20:40
 2/19 Heart of Darkness ***** válasza:
Soha nem ütném meg a párom.
2017. szept. 26. 20:42
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy mindketten oda meg vissza vagyunk a szadomazoch szexért. Ha nem ütöm elég erősen, még azt hiszi, megcsalom.
2017. szept. 26. 20:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Engem semmi.
2017. szept. 26. 20:46
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Egyetlen szituációt tudok így elképzelni és az az, ha megtámad (akár tárggyal, akár kézzel, de érezhetően ártó szándékkal). Sajnos akkor nem tudok gondolkodni, bekattan a "pánik-gomb" és semmi más nem vezérel, csak az, hogy a dolgot elhárítsam. És még ezek után is szégyellném magam, de tudom, hogy nem tudnék gondolkodni ilyen szituációban morális kérdéseken.

De csak úgy megütni vagy "vita miatt" biztosan nem.

2017. szept. 26. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha hideg a leves, vagy elsózza. Ha mindkettő, akkor még meg is rúgom.
2017. szept. 26. 21:04
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Sosem ütnék meg senkit, akit szeretek. Már az ilyen bdsm baromságoktól is felfordul a gyomrom.

23N

2017. szept. 26. 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet mernék csinálni, többé nem nevezhetném magam embernek.
2017. szept. 26. 21:09
 9/19 anonim ***** válasza:
60%

Védekezésből, vagy szándékos provokálásból.

Volt egy érzelmileg erősen labilis személy az életemben, aki szándékosan kiprovokálta azt, hogy megüssem.

Addig nem nyugodott meg, még nem kapott egy pofont. Szerencsére 1,5 után végleg minden kapcsolatot megszakítottam vele végleg.

2017. szept. 26. 21:14
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Eddig még közelében sem voltam ilyen gondolatnak, hogy ütni kéne. Még a kiabálás sem jött össze egyszersem.
2017. szept. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!