Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hagynad magára a parodat, ugy hogy te elmész kikapcsolódni, ha tudnád, hogy rossz a kedve külső okok miatt?
Fordítsuk meg a szitut: attól, hogy nekem rossz a hangulatom, én nem várom el, hogy a páromnak is az legyen, hiszen szeretem és a lehető legjobbat akarom neki.
Adott esetben nálunk ez úgy működik, hogy meghallgat, támogat, de ennél többet nem várok el: azt semmiképp, hogy velem szenvedjen, sőt! Tisztában vagyok azzal, hogy ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor erősebb támaszom tud lenni a nehéz helyzetekben. Ha viszont mindketten szenvedünk, azzal egyikünk sem jár jól.
1 es jól mondja
de inkább szeretkezzetek és mindjárt szebb a világ!!
Szerintem az adott programtól is függ a dolog. Tehát csak úgy elmegy spontán valahova, vagy pedig egy előre megbeszélt programja van?
Egyébként egyetértek az elsővel is. Ráadásul kérdező, az is tök fontos, hogy mostanában gyakori nálatok ez a rossz kedv a részedről, ami ellen jó lenne, ha tennél valamit. Persze oké, hogy külső okok meg minden, de nem várhatod el, hogy amiért neked folyamatosan rossz a kedved, a párod egész héten ott legyen a nyakadon és vigasztaljon.
hát ha állandóan rosszkedved van, semmihez soha nincs kedved, akkor nem várható el, hogy neki se legyen...
valahogy meg kell oldani, hogy közösen járjatok el kikapcsolódni...
Én nem mennék el és a párom sem tenné hacsak nem előre fixált olyan prog amire muszaj.
Eleve nem vitázunk és ha külső okok vannak a rosszkedv hátterében akkor próbálunk segíteni egymásnak már csak a jelenlétünkkel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!