Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz együtt lenni olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz együtt lenni olyan nővel (fiatal), akinek 60 éves hapsitól van kisgyereke és elváltak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 20. 13:30
1 2 3
 21/26 Meton ***** válasza:
50%
Előszöris sose azt nézd, kivel volt előtte, mert akkor egy nő sem fog kelleni. Másrészt egy olyan nő, akit nem érdekel a pénz, az csak dugni akar. Egy jó dugásét bármire képes. Én jobban szeretem az olyan nőt, akinek vannak céljai az életben.
2017. szept. 21. 16:43
 22/26 anonim válasza:
Hmmm... Vajon téged miért szeret(ne)?
2017. szept. 22. 15:21
 23/26 anonim válasza:

Ha azt mondom, hogy gáz, otthagyod?

És ha azt, h nem gáz, elveszed?

Miért várja el mindenki, hogy más mondja meg, mit csináljon? Te tudod/érzed, hogy mi jó neked és mit akarsz. Se téged, se ő(ke)t nem ismerjük, hogy adjunk tanácsot?

2017. szept. 23. 21:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Az nem gáz, hogy idősebb pasija volt, de az igen, hogyha a pénz az elsődleges - már ha ez tényleges pénzmajmolás és nem az, hogy meg akar élni valamiből, ami azért egy gyerekkel nem meglepő.

De ha szerinted ilyen gáz a nő és csak "gyömöszkéled", akkor szerintem ez egyikőtöknek sem egy ígéretes kapcsolat. Hagyd ott, jobb lesz nektek.

2017. szept. 24. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kellene pénzéhes lotyó.
2017. szept. 25. 05:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2022. okt. 26. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!