Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz együtt lenni olyan nővel (fiatal), akinek 60 éves hapsitól van kisgyereke és elváltak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 13:30
11/26 A kérdező kommentje:
De vajon milyen érzelmei vannak az ilyen nőknek?
2017. szept. 20. 15:08
12/26 anonim válasza:
Figyelj, lehetnek érzelmei. Hogy feléd mit érezhet azt mi nem tudjuk neked megmondani.
Figyeld hogy viselkedik veled, mit mond. Beszélgessetek.
13/26 anonim válasza:
Ulraüber-megagáz!
Kilométerezrekre kerüld azt a ringyót, ha minimálbérnél többet keresel.
14/26 anonim válasza:
Hiába figyeled mit mond. Ezek hatalmas színészek és játékosok úgy megjátszák magukat hogy egy hazugságvizsgáló is lesápadna tőlük. Simán átver az ilyen,azt mondja amit hallani akarsz , aztán már csak pislogsz mikor majd besikerül "véletlen" tőled is egy pulya.
15/26 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek, mindig azt mondja, amit hallani akarsz és kitűnő színész..
2017. szept. 20. 17:19
17/26 anonim válasza:
sztem úgy nézhet rád, mint gyújtogató a vizes szalmára
18/26 anonim válasza:
Alapjáraton vonzanak a 30-as,csinos nők. De hozzá nem lenne hozzá gusztusom egy 60éves vénember után.
24/F
19/26 A kérdező kommentje:
Ez is egy szempont
2017. szept. 21. 11:58
20/26 A kérdező kommentje:
Ebbe egyébként még nem gondoltam bele, hogy a csajt egy bácsi gyömöszölgette napi szinten.. most meg én..
2017. szept. 21. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!