Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képesek már szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek már szeretni az emberek? Miért a nők udvarolnak a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Üdv. A kérdésem a következő lenne..:

Mostanában - a saját életemből és a barátaim sztorijaiból szemezgetve- egy dolog szöget ütött a fejembe t.i. egy nő akár a feje tetejére is állhat..akkor is nehezen talál kapcsolatot kivéve persze a szexkapcsolatot. És most itt okos, csinos, stb. nőkről beszélünk akik emellett jó emberek is -megérdemelnének boldogságot is többségünk már a negyvenes éveink közepén van, túl váláson, elmúlt szerelmeken...

Azt veszem észre a férfiak általában megtorpannak ha komolyra fordul a dolog volt már köztük nős aki csak laza kapcsolatot óhajtott, volt olyan akinek nem számított más csak saját maga és azután volt a nő -fontossági sorrend-..és ott van a sok nyomorult szerencsétlen aki depresszióban szenved, ad abdszurdum ezért is iszik.., és ők már nem is akarnak kapcsolatot mondván túl jók vagyunk hozzájuk! Ez mondjuk vicces de magyarázatnak gyalázatos!

Mondjuk ők általában tényleg már az élet mezsgyéjén mozognak már csak a halált várva..persze így is lehet élni /de minek?/...bár ezzel a környezetüket rántják le..!

Sajnos csak ilyen extrém esetekkel találkoztunk barátnőimmel. Talán pech, de látok benne sajnos rendszert.. ez a mai világ nem kedvez a kapcsolatoknak? -ne az instant kapcsolatokról beszéljünk most..-

Vagy ennyire nem akarnak már energiát feccölni bele mert megszokták a magányt? És ilyenkor már csak nekünk marad a 6-8 macska tartása és tutujgatása?? Én nem ilyen életre vágytam anyukám ezt nem mondta annó:)

Ti hogy látjátok manapság snassz a tartós kapcsolat "nem éri meg"..? úgy van vele hogy inkább eldobja mintsem megjavítsa-- erre is számtalan példát látok. De miééééért?

:D

Köszönöm a válaszokat!

Üdv. mindenkinek.

2017. szept. 19. 10:44
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

dehát én csak ezt üzentem a suttyózásra:

"mi köze a kérdéshez ....ennek..

van jelentősége?? El kéne tudni vonatkoztatni!! Az intelligens ember egyik-legfőbb-jellegzetessége!

de hiába mondanám.."

ez nem háború. EZ GYŐZELEM! :DD

2017. szept. 19. 15:08
 42/53 anonim ***** válasza:

32-es, jó, akkor fogalmazzunk úgy, hogy akik ráírtak. De mivel itt MINDEN picsogó társkeresős férfi azt szokta írni, hogy ő jaj de normális, és minden icipicit is igényes nőre ráír, gyanítottam, hogy reprezentatív minta.

És a barátnőm rendes, kedves, igényes, nem plázap...a lány, normális fotókat tett fel, rendesen, választékosan fogalmazva töltötte ki az adatlapját, és nem is ronda.

2017. szept. 19. 15:15
 43/53 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem van pasim, 3.éve..nemrég verekedett össze valakivel dacára hogy tanult ember nem papucs!:D de ha egyszer belekötöttek durván... isten ments a papucsoktól.

Én az életben cuki, halk, ártatlan külsejű vékony hölgy vagyok!!!

2017. szept. 19. 15:16
 44/53 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem csak kizárólag a jóképűnek születettekkel állnátok egyáltalán szóba, úgy könnyebb lenne a helyzetetek.Magatoknak nehezítitek meg,ti választottátok őket... Tehát ez rólatok is elmond valamit. :)
2017. szept. 19. 18:51
 45/53 anonim ***** válasza:

1. Sosem értettem miért akkora tragédia sok nőnek ha férfiak szexre vágynak velük. Tudjátok sokunk mennyire örülne ha nők azzal jönnének hozzánk, hogy szexelni akarnak velünk?

Inkább örülnétek, hogy van választási lehetőségetek.

2. Nem tök mindegy milyen indok miatt nem próbálkozunk, ha úgysem kellünk nektek?

"így is lehet élni /de minek"

Mert egyáltalán nem könnyű az öngyilkosság. Ha az lenne, nem lennének depressziós emberek.

3. Mindig is magányos voltam, lehet már mást nem is nagyon tudnék elképzelni.

2017. szept. 19. 19:06
 46/53 A kérdező kommentje:

Na, összeültünk most a barátnőmmel épp most jött a tanácsadói állásából..-családsegítőben dolgozik!!!-..

helyesbítek, kettő diplomája van a harmadikat most kezdte el, még pályája elején.. szóval átolvasgatta ő is ..

Sok mindent helyeselt!! :D De pl. 44/?-es amit írta hogy csak jóképű blablabla.....én hányok pl. a jóképű pasiktól bár ha egy pasi helyes nem baj:)! De a cuki szépfiúk hááát..

Érdekes hogy fent említett barátnőm könnyűipari nyomdamérnök végzettségű férfiak közt dolgozik!!!Amúgy megvan mindene, jól keres, csinos is...mégis boldogtalan.

Tíz éve nem találja ő sem a neki valót..mondom hogy Ildim hagyd a fenébe majd jön az igazi de neki van keseredve és nem jó ezt látni!! Amúgy is egy negatív beállítottságú csajszi, már attól félek inni is kezd..:(

Ezért is írtam ki a kérdést.....meg erről beszéltünk most hétvégén. Itt lakik mellettem-pesti lány- két házzal sza.:D

2017. szept. 19. 19:33
 47/53 A kérdező kommentje:

45#-ös, öt évig voltam szerető..köszi /ugyanazzal!:D/

Nekem már elég volt:D ! kiégtem, én már csak könyvtárba akarok járni meg malmot játszani :D

2017. szept. 19. 19:41
 48/53 anonim ***** válasza:
56%
Meg tudom érteni a problémáitokat. Viszont az lehet a baj, hogy nem jó helyen keresgéltek, vagy túlságosan kimutatjátok az érzelmeiteket, amivel a férfiak visszaélnek. Persze az is lehet, hogy vannak férfiak akik egyszerűen nem akarnak kimászni a gödörből, szakember segítségét meg nem merik igénybe venni, mert nem értelmezik problémaként a viselkedésüket.
2017. szept. 19. 19:49
 49/53 anonim ***** válasza:
58%

Hát nem tudom kérdező, nekem van egy nagyon rossz tulajdonságom: nem tudok netes vitákban veszíteni, inkább szánalmasan vergődök, minthogy beismerjem, hogy nincs igazam, főleg itt GyK-n.

De amekkora rinyát itt lenyomtál, még csak szexre sem kellenél nekem. Pedig eleinte megértettem a problémádat, szimpatikusnak is tűntél, ha nem lett volna ekkkora korkülönbség, még talán rád is írok. De jól tettem, hogy inkább nem :D

2017. szept. 19. 22:20
 50/53 anonim ***** válasza:
65%
#8 is leírta. A nők 90%nak a férfiak 10%a jőn be, a nőfalóak. Így eleve nem minden nőnek jut, pláne tartós kapcsolatra nem. A többi férfi pedig a barátzónába kerül. Nézz csak körbe ott, hányan vannak akik "jó fejek, rendesek, de nem jönnek be".
2017. szept. 20. 08:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!