Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képesek már szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek már szeretni az emberek? Miért a nők udvarolnak a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Üdv. A kérdésem a következő lenne..:

Mostanában - a saját életemből és a barátaim sztorijaiból szemezgetve- egy dolog szöget ütött a fejembe t.i. egy nő akár a feje tetejére is állhat..akkor is nehezen talál kapcsolatot kivéve persze a szexkapcsolatot. És most itt okos, csinos, stb. nőkről beszélünk akik emellett jó emberek is -megérdemelnének boldogságot is többségünk már a negyvenes éveink közepén van, túl váláson, elmúlt szerelmeken...

Azt veszem észre a férfiak általában megtorpannak ha komolyra fordul a dolog volt már köztük nős aki csak laza kapcsolatot óhajtott, volt olyan akinek nem számított más csak saját maga és azután volt a nő -fontossági sorrend-..és ott van a sok nyomorult szerencsétlen aki depresszióban szenved, ad abdszurdum ezért is iszik.., és ők már nem is akarnak kapcsolatot mondván túl jók vagyunk hozzájuk! Ez mondjuk vicces de magyarázatnak gyalázatos!

Mondjuk ők általában tényleg már az élet mezsgyéjén mozognak már csak a halált várva..persze így is lehet élni /de minek?/...bár ezzel a környezetüket rántják le..!

Sajnos csak ilyen extrém esetekkel találkoztunk barátnőimmel. Talán pech, de látok benne sajnos rendszert.. ez a mai világ nem kedvez a kapcsolatoknak? -ne az instant kapcsolatokról beszéljünk most..-

Vagy ennyire nem akarnak már energiát feccölni bele mert megszokták a magányt? És ilyenkor már csak nekünk marad a 6-8 macska tartása és tutujgatása?? Én nem ilyen életre vágytam anyukám ezt nem mondta annó:)

Ti hogy látjátok manapság snassz a tartós kapcsolat "nem éri meg"..? úgy van vele hogy inkább eldobja mintsem megjavítsa-- erre is számtalan példát látok. De miééééért?

:D

Köszönöm a válaszokat!

Üdv. mindenkinek.

2017. szept. 19. 10:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
84%
29-es válaszolóval egyezik a véleményem.
2017. szept. 19. 13:57
 32/53 anonim ***** válasza:
88%

"igen, okos, csinos- tények!! objektív tények ne köss bele"

Bocs, de ezek pont nem objektív kategóriák.

"társkeresőn a regelt ffiak jó 70%-a katasztrófa kategória"

Te honnan ismered a társkeresőn regelt férfiak 70%-át? Mert ha annak alapján merítesz, hogy kik írnak rád (avagy a barátnődre), akkor megnyugtatásul közlöm, azok fognak nagyobb eséllyel rád írni, akiket te majd katasztrófának minősítesz. Tehát ez finoman szólva nem reprezentálja az egészet.

2017. szept. 19. 14:03
 33/53 A kérdező kommentje:
..az hogy valaki okos NEM objektív tény???? A diplomáját kecskéért vette, a hármat??
2017. szept. 19. 14:05
 34/53 A kérdező kommentje:
32-es.. látom a téma nagyon frusztrál /valamiért/. Megnyugtatásul közlöm hogy semmi személyest nem ír ki senki az adatlapjára amiből messzemenő következtetést lehet levonni. Én legalábbis pont kerültem..sőt még képem sem volt fent!!! Pont ezért. De hagyjuk nekem nincs időm marhaságokra. Figyelj és tanulj! Vannak értelmes hsz-k is!
2017. szept. 19. 14:07
 35/53 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a mai világ, ahogy élünk, amiket csinálunk, ahogy gondolkudunk nem kedvez a hagyományos, pláne egy életen át tartó kapcsolatoknak. Az okokat most nem írom le, könyvterjedelmű...és ez mind a nőkre, mind a férfiakra igaz egyformán. Sajna...
2017. szept. 19. 14:16
 36/53 anonim ***** válasza:
62%
Tudod hogy van ez kedves kérdező, ha valaki nem tud mit kezdeni a saját kisebbségi komplexusával, akkor tanult gyűlölet formájában rád önti. Nem érdemes haragudnod rájuk. Amikor furcsának tartanak és próbálnak fölötted ítélkezni, na akkor menj tovább!
2017. szept. 19. 14:22
 37/53 anonim ***** válasza:
65%

"az hogy valaki okos NEM objektív tény???? A diplomáját kecskéért vette, a hármat??"

Szerintem az okosságnak pont nem a diploma a fokmérője. Vannak olyan diplomás ismerőseim, akik sajnos egyáltalán nem okosak, sőt. Mióta az egyetemi oktatás tömegcikk lett, nem is annyira meglepő ez. És Mo.-én jellemzően nem kecskéért veszik a diplomát, de ez még nem jelenti azt, hogy ne vennének diplomát egyáltalán...

2017. szept. 19. 14:27
 38/53 anonim ***** válasza:
97%

Baromi lekezelő, egoista a stílusod... Egyértelműen többre tartod magad minden embernél. Szerintem ez így arra lesz elég, hogy találj valami papucs férfit, akit leolthatsz, irányíthatsz. Más nem fogja eltűrni.

A diplomáid és a könyveid száma nem egyenesen arányos az emberséges viselkedéssel. Tökéletes példa vagy rá.

2017. szept. 19. 14:51
 39/53 anonim ***** válasza:
60%
Ja, és ne irkálj privátban semmilyen baromságot. Úgysem fogok belemenni a háborúzásba. Nekem nincs mit bizonygatnom...
2017. szept. 19. 14:52
 40/53 A kérdező kommentje:

38-as, erre jutottam én is két napja!! Azért is írtam ki a kérdést...! Is..:)

meg másnak is próbálok segíteni....

de úgy látszik a pasik is csak a felszínt látják.:D

Túl sok vagyok nekik, az tuti! Nem pont pátyolgatni való nőőőő....de bocs nem akartam éhen halni a fiammal évtizedekig!!!!

2017. szept. 19. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!