Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képesek már szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek már szeretni az emberek? Miért a nők udvarolnak a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Üdv. A kérdésem a következő lenne..:

Mostanában - a saját életemből és a barátaim sztorijaiból szemezgetve- egy dolog szöget ütött a fejembe t.i. egy nő akár a feje tetejére is állhat..akkor is nehezen talál kapcsolatot kivéve persze a szexkapcsolatot. És most itt okos, csinos, stb. nőkről beszélünk akik emellett jó emberek is -megérdemelnének boldogságot is többségünk már a negyvenes éveink közepén van, túl váláson, elmúlt szerelmeken...

Azt veszem észre a férfiak általában megtorpannak ha komolyra fordul a dolog volt már köztük nős aki csak laza kapcsolatot óhajtott, volt olyan akinek nem számított más csak saját maga és azután volt a nő -fontossági sorrend-..és ott van a sok nyomorult szerencsétlen aki depresszióban szenved, ad abdszurdum ezért is iszik.., és ők már nem is akarnak kapcsolatot mondván túl jók vagyunk hozzájuk! Ez mondjuk vicces de magyarázatnak gyalázatos!

Mondjuk ők általában tényleg már az élet mezsgyéjén mozognak már csak a halált várva..persze így is lehet élni /de minek?/...bár ezzel a környezetüket rántják le..!

Sajnos csak ilyen extrém esetekkel találkoztunk barátnőimmel. Talán pech, de látok benne sajnos rendszert.. ez a mai világ nem kedvez a kapcsolatoknak? -ne az instant kapcsolatokról beszéljünk most..-

Vagy ennyire nem akarnak már energiát feccölni bele mert megszokták a magányt? És ilyenkor már csak nekünk marad a 6-8 macska tartása és tutujgatása?? Én nem ilyen életre vágytam anyukám ezt nem mondta annó:)

Ti hogy látjátok manapság snassz a tartós kapcsolat "nem éri meg"..? úgy van vele hogy inkább eldobja mintsem megjavítsa-- erre is számtalan példát látok. De miééééért?

:D

Köszönöm a válaszokat!

Üdv. mindenkinek.

2017. szept. 19. 10:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
A szemeket jobban ki kell nyitni, a fejet oldalra is fordítani és végül levenni a szemellenzőket! :)
2017. szept. 19. 13:08
 22/53 anonim ***** válasza:
60%
Hagyni kell az ilyen pasasokat egyedül. A nők meg ne erőlködjenek, mert nem érdemes.
2017. szept. 19. 13:12
 23/53 anonim ***** válasza:
70%

Először az jutott eszembe, hogy megtanulhatnád a helyes szórend használatát, mert ez így borzalmas. Mintha valami 14 éves hatodikos suttyó gyerek írta volna. Mindegy, ezen túllépek valahogy...

Ennyi idősen szinte már mindenkinek családja van. Egyedül a megszállott karrieristák és az elkallódott alkoholisták élnek feleség nélkül. Talán akad egy maréknyi megbízható, rendes ember, de nem hiszem, hogy ilyen stílussal, ami neked van, érdekelnéd őket. Nem tűnsz műveltnek, vagy igényesnek. Persze ez csak első benyomás az írásod alapján. Ezért lenne érdemes átgondoltabban fogalmazni, ahelyett, hogy csak idehánysz valamit.

Mindenki olyanokat vonz, amilyen saját maga. Szerintem ti is azok közé tartoztok, akik folyamatosan legalja emberekkel kerülnek interakcióba, aztán sírnak, hogy nem létezik normális férfi, holott a közelükben nem jártak még soha.

2017. szept. 19. 13:21
 24/53 A kérdező kommentje:
Nem, suttyókám, én dolgozom közben suttyókám..felesleges is tovább olvasnom! Tököm érdekel a szórend, amúgy, nem regényt írok..
2017. szept. 19. 13:25
 25/53 A kérdező kommentje:

23-aska, az egyikünk három diplomával rendelkezik, és mellette tanácsadással is foglalkozik, jómagam kettővel.

Nem vagyok művelt, könyvtárba járok havi rendszerességgel most is három könyv vesz körül ..

Duquesne, Jacques

A názáreti Jézus / Jacques Duquesne ; [ford. Sebestyén Mária és Zala Szilárd]

Budapest : Magyar Könyvklub, 1997

Lejár: 2017.10.06

Bourdieu, Pierre

A társadalmi egyenlőtlenségek újratermelődése : tanulmányok / Pierre Bourdieu ; [... vál. ... Ferge Zsuzsa, Léderer Pál] ; [utószó: Ferge Zsuzsa]

Budapest : General Press, [2008]

D'Ansembourg, Thomas

Elég a kedvességből, legyél igaz! : hogyan maradjunk hűek önmagunkhoz kapcsolatainkban? / Thomas D'Ansembourg ; [ford. Bárdos Zsuzsa]

Budapest : Édesvíz, cop. 2010

Abbott, Jeff

Végjáték / Jeff Abbott ; [ford. Kökény Pál]

Budapest : Jaffa, 2013

Belső Nóra

Utak egymáshoz : gondolatok a párkapcsolati érintkezés formáiról / Belső Nóra

[Budapest] : Jaffa, 2011

felneveltem egy gyermeket, szakmát adtam a kezébe..egyedül.. sorolhatnám de nem tudok gépelni mert hallják..és nem veszik jó néven..

Ne hari az nettó baromság hogy csak az alkeszek maradnak pár nélkül a legtöbb a hozzád hasonló ostoba, rosszindulatú, piszkálódó, kötözködő, gonosz ember miatt válik ilyenné. szórend okés?

ennyi,a teljesség igénye nélkül..

amúgy az "Iskola legjobb helyesírója " voltam..:DDD

2017. szept. 19. 13:33
 26/53 A kérdező kommentje:
22#: ..mi arra gondolunk hogy rossz helyen keresgélünk..tudniillik netes társkeresőn..! ill. én már nem keresgélek ott , okultam:D
2017. szept. 19. 13:35
 27/53 anonim ***** válasza:
94%

"okos, csinos, stb. nőkről beszélünk akik emellett jó emberek is -megérdemelnének boldogságot is többségünk már a negyvenes éveink közepén van, túl váláson, elmúlt szerelmeken... " - persze, persze, okosak, csinosak, tökéletesek stb., de ha már váláson is túl vannak, meg nem akar az istennek se összejönni az a csodás kapcsolat, akkor esetleg bennük is lehet hiba, nem?

Ha mindenki olyan remek fickó/csaj lenne, mint amilyennek gondolja magát, csupa móka és kacagás lenne az élet. A legtöbb gondot viszont szerintem éppen az okozza, hogy az énkép és a személyiség nincs szinkronban egymással.

Persze ilyenkor egyszerűbb a "mai világot" hibáztatni, a modern társadalom érzéketlenségét ekézni, mint magunkba nézni. Mintha régen jobb lett volna a helyzet... az érdekházasságok és közvetített eljegyzések korában. ugyan már...

2017. szept. 19. 13:44
 28/53 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne folytasd... igen, okos, csinos- tények!! objektív tények ne köss bele..!:D- ...nyilván nem magamról beszélek..

...ezzel semmit nem mondtál, nyilván rajtuk is múlt!!!

De mi újrakezdenénk, és nem alkoholizálva stb.. és nem féreg módjára lelépni az első veszekedésnél...

A kérdés erre irányulna elsősorban. Erre is.

Meg hogy miért adják fel az első kudarc után..

lefogadom legtöbbünk itt tudja miről beszélek..

2017. szept. 19. 13:51
 29/53 anonim ***** válasza:
87%

Most nem azért, tudom, a férfiközönség most le fog pontozni, de társkeresőn a regelt ffiak jó 70%-a katasztrófa kategória. És nem, ez alatt nem azért értem, hogy nem gazdag vagy hogy nem néz ki jól, hanem csak dugni akar, asszony mellé keres mellékest, azért van egyedül, mert tényleg egy csődtömeg és nem kell senkinek (alkesz, drogfüggő, szerelmes az anyjába és 50évesen sem akar tőle elköltözni, 1 héten belül már gyereket akarna nemzeni, házicselédet keres), vagy csak simán a szellemi szintje van a béka segge alatt és funkcionális analfabéta. Nyilván nők között is hasonló arány lehet, de én a ffiakat ismerem, mert barátnőm társkeresős e-mailjeit néztem át vele néha, és ő heteroszexuális révén a férfiakkal foglalkozott többet. Ez a netes társkeresés átka. Offline sokkal több értelmes ember van. Esetleg még régimódi, offline párkeresőt érdemes kipróbálni, ha vmiért nem megy offline az ismerkedés.

A másik, ami tendencia, az bizony az, hogy még a pókhasú, rondácska 60 éves is gyakran azt gondolja, neki a feszes testű 24 éves Nikike járna ki, és a többség nála jobbat keres. Így biztos, hogy egy 40+-os nő ARÁNYAIBAN több katasztrofális kérővel találkozik, mint egy 24 éves, még akkor is, ha ápolt és nem nyanyásodott el sem lelkileg, sem fizikailag.

Esetleg még helyi kulturális programokra, szakkörökre érdemes ellátogatni.

2017. szept. 19. 13:53
 30/53 A kérdező kommentje:

..én a program-partnert is próbáltam..háát..felhígult...

szerintem még a túratárs pont comon is találnék aki orgiára hívna..:P

Nem vicc kaptam ilyet is..textilpartik..:D -nem a túratársról..:DD

2017. szept. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!