Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek már szeretni az emberek? Miért a nők udvarolnak a férfiaknak?
Üdv. A kérdésem a következő lenne..:
Mostanában - a saját életemből és a barátaim sztorijaiból szemezgetve- egy dolog szöget ütött a fejembe t.i. egy nő akár a feje tetejére is állhat..akkor is nehezen talál kapcsolatot kivéve persze a szexkapcsolatot. És most itt okos, csinos, stb. nőkről beszélünk akik emellett jó emberek is -megérdemelnének boldogságot is többségünk már a negyvenes éveink közepén van, túl váláson, elmúlt szerelmeken...
Azt veszem észre a férfiak általában megtorpannak ha komolyra fordul a dolog volt már köztük nős aki csak laza kapcsolatot óhajtott, volt olyan akinek nem számított más csak saját maga és azután volt a nő -fontossági sorrend-..és ott van a sok nyomorult szerencsétlen aki depresszióban szenved, ad abdszurdum ezért is iszik.., és ők már nem is akarnak kapcsolatot mondván túl jók vagyunk hozzájuk! Ez mondjuk vicces de magyarázatnak gyalázatos!
Mondjuk ők általában tényleg már az élet mezsgyéjén mozognak már csak a halált várva..persze így is lehet élni /de minek?/...bár ezzel a környezetüket rántják le..!
Sajnos csak ilyen extrém esetekkel találkoztunk barátnőimmel. Talán pech, de látok benne sajnos rendszert.. ez a mai világ nem kedvez a kapcsolatoknak? -ne az instant kapcsolatokról beszéljünk most..-
Vagy ennyire nem akarnak már energiát feccölni bele mert megszokták a magányt? És ilyenkor már csak nekünk marad a 6-8 macska tartása és tutujgatása?? Én nem ilyen életre vágytam anyukám ezt nem mondta annó:)
Ti hogy látjátok manapság snassz a tartós kapcsolat "nem éri meg"..? úgy van vele hogy inkább eldobja mintsem megjavítsa-- erre is számtalan példát látok. De miééééért?
:D
Köszönöm a válaszokat!
Üdv. mindenkinek.
Jókat írtok, köszönjük!
Lehetne még..? :)..
13# En tudom, hogy vannak ilyenek is, es ha ez megnyugtat, en sem ertem, miert irnak le valakit elore a kora alapjan, de ha az adott 20 eves lany olyan dolgokra vagyik amiket te jelenleg nem tudsz megadni neki, akkor ez van. A legtobb 20 eves lany egyaltalan nem olyan erett, mint amilyennek gondoljak magukat, bar abban van valami, hogy ket eretlen ember egyutt rosszabb, mint egy erett es egy eretlen.
Mindenesetre altalanosnak egyaltalan nem latom azt, hogy a 20 eves lanyok 30-40 evesekkel jarnanak, az en ismeroseim, lanyok es fiuk mind korabeliekkel jarnak, 1-2 lanyt ismertem csak akik idosebb ferfival voltak egyutt. Van egy 35 koruli ferfi ismerosom aki jol tartja magat, fiatalabbnak tunik, jokepu es az alakja is rendben van, neki is bejonnek a fiatal lanyok, de osszejonnie meg nem sikerult egyel se es volt olyan, aki konkretan a korkulonbsegre hivatkozott.
Jó de ki az az András?
Azt nagyon tudják hogy mit NEM akarnak de hogy mit igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!