Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást nem zavar, hogy a barátnője már más férfiaknak is odaadta magát előtte?
A baratom kb leszarja az exeim letezeset, ahogy en is az oveit. Egy bizonyos kor folott nem talalsz mar szuz not akivel minden okes, ez egy teljesen normalis dolog. Ennyi erovel en is undorodhatnek attol, hogy megcsokoljam ot, mert elottem X lany nemiszerveben nyalakodott mar :DDD
Meg szerencse, hogy feltalaltak a fogmosast, mosakodast ;)
Ha zavart volna, akkor 3 helyett 0 párkapcsolatom lett volna. Mióta a tisztálkodás napi szinten megoldható, nem igazán hat meg, hogy pár hónappal/évvel ez előtt ki, hova, mennyit élvezett. Az zavart amikor mellettem csinálta mással az egyik, igaz már utólag, mert csak később szereztem róla tudomást. Mikor találkozom valamelyikkel nem szoktam rajt nosztalgiázni milyen is volt az ágyban, csak megnézem a hapit és az exet boldogok-e és nyugtázom. Ne rágd magad feleslegesen te se.
30/f
Az elején nagyot jót röhögtem. Ez a rész viszotn annyira abszurd, hogy hozzá is kell szólnom:
"vagy személyesen összefutni az exével vagy olyannal aki már megdugta és mondjuk köszönnek egymásnak az utcán de a csávó fejébe valószínűleg kárörvendően röhög, hogy én már meghúztam ezt a csajt párszor. "
Nem tudom milyen emberek vesznek téged körbe, de normál esetben, ha az ember meglátja az exét (és nem 16 éves már), akkor nem ilyenek jutnak az eszébe.
"Persze tudom-tudom velem van a baj..."
Na, ez remek hír, ha már most tudod, akkor sokkal könnyebb lesz kikúrálnod magad az ilyen rögeszmékből!! :)
A barátnőd nem a tulajdonod, hiába érzed azt, és nemmmmmmm, még akkor sem fogod birtokolni, ha megengedi, hogy beakaszd neki. Amíg ez nem tiszta, addig ne is próbálkozz párkapcsolattal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!