Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást nem zavar, hogy a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást nem zavar, hogy a barátnője már más férfiaknak is odaadta magát előtte?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem várhatom el a szüzességet házasságig blablabla olvastam már egy csomó ilyet ismerem a dörgést. Csak arra lennék kíváncsi, hogy van-e még rajtam kívül olyan aki nehezen viseli, hogy a barátnője már másokkal is lefeküdt előtte? Más is járt már benne a péniszével, fogdosta mindenét, meztelenül élvezkedett rajta, a szájába vette a pasi hímtagját sőt esetleg még a szájába is élvezett amit neked most csókolgatnod kellene? Vagy csinált róla képeket, amik a pasinak valószínűleg még mindig megvannak és jókat rejszol rá esetleg mutogatja a haverjainak? Vagy személyesen összefutni az exével vagy olyannal aki már megdugta és mondjuk köszönnek egymásnak az utcán de a csávó fejébe valószínűleg kárörvendően röhög, hogy én már meghúztam ezt a csajt párszor. Nem megalázó ez? Persze tudom-tudom velem van a baj...
2017. márc. 23. 17:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen gondolkodás mellett remélem szűz vagy, és az első személyen kívül senkivel nem fogsz lefeküdni.
2017. márc. 23. 17:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezen még sosem gondolkoztam el, szóval számomra nem. Neked viszont ajánlok egy amish közösséget.
2017. márc. 23. 17:16
 3/25 anonim ***** válasza:
99%

A baratom kb leszarja az exeim letezeset, ahogy en is az oveit. Egy bizonyos kor folott nem talalsz mar szuz not akivel minden okes, ez egy teljesen normalis dolog. Ennyi erovel en is undorodhatnek attol, hogy megcsokoljam ot, mert elottem X lany nemiszerveben nyalakodott mar :DDD

Meg szerencse, hogy feltalaltak a fogmosast, mosakodast ;)

2017. márc. 23. 17:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Valóban veled van baj, ha te így gondolsz a volt szerelmeidre.
2017. márc. 23. 17:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavart volna, akkor 3 helyett 0 párkapcsolatom lett volna. Mióta a tisztálkodás napi szinten megoldható, nem igazán hat meg, hogy pár hónappal/évvel ez előtt ki, hova, mennyit élvezett. Az zavart amikor mellettem csinálta mással az egyik, igaz már utólag, mert csak később szereztem róla tudomást. Mikor találkozom valamelyikkel nem szoktam rajt nosztalgiázni milyen is volt az ágyban, csak megnézem a hapit és az exet boldogok-e és nyugtázom. Ne rágd magad feleslegesen te se.

30/f

2017. márc. 23. 17:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnak érdekelni azok, amiket leírtál. Vagyok annyira realista, hogy 22 évesen valószínűleg nem fogok szűz barátnőt találni, úgyhogy nem pörgök ezen.
2017. márc. 23. 17:21
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Az elején nagyot jót röhögtem. Ez a rész viszotn annyira abszurd, hogy hozzá is kell szólnom:

"vagy személyesen összefutni az exével vagy olyannal aki már megdugta és mondjuk köszönnek egymásnak az utcán de a csávó fejébe valószínűleg kárörvendően röhög, hogy én már meghúztam ezt a csajt párszor. "

Nem tudom milyen emberek vesznek téged körbe, de normál esetben, ha az ember meglátja az exét (és nem 16 éves már), akkor nem ilyenek jutnak az eszébe.

2017. márc. 23. 17:24
 8/25 anonim ***** válasza:
16%
Talan nem olyan nokkel kene kezdeni, akit a fel szembejovo szomszedsag szejjelkefelt x ideje, es akkor nem lesznek ilyen gondjaid :D.
2017. márc. 23. 17:39
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Persze tudom-tudom velem van a baj..."

Na, ez remek hír, ha már most tudod, akkor sokkal könnyebb lesz kikúrálnod magad az ilyen rögeszmékből!! :)

A barátnőd nem a tulajdonod, hiába érzed azt, és nemmmmmmm, még akkor sem fogod birtokolni, ha megengedi, hogy beakaszd neki. Amíg ez nem tiszta, addig ne is próbálkozz párkapcsolattal...

2017. márc. 23. 17:40
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Jól érzed, veled van a baj, még hozzá elég nagy baj. Szánalmas vagy. Ilyen hozzáállással sose lesz nőd. Max valaki akinek gőze sincs a normális kapcsolatról.
2017. márc. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!