Pasik: Titeket zavar ha egy nő sörözik? Szerintetek csak a férfiaknak áll jól egy korsó sör?
Nyugi semmi emancipunci felhangja nincs a kérdésnek, csak mikor baráti társasággal mentünk szórakozni hétvégén minden csaj valami koktélt vagy bort rendelt (néhány srác is), dög meleg volt én meg alapvetően szeretem a sört, főleg nyáron, hát rendeltem egy korsóval.
Szóvá is tették a többiek, hogy szerintük egy 20 éves lánynak nem illene, vagy csak pohárral rendelni, nem korsóval. Rajtam kívül csak 2 srác rendelte ugyanezt.
Szerintetek?
(Lány vagyok, 19 éves és tudom, nem nekem szól a kérdés - de az én baráti társaságom meg akkor néz kistányérnyi szemekkel, ha koktélt vagy bort merek rendelni. :D
Szerintem nőknek is jól áll, bár ugye, nem ezt szokta meg a jónép. De majd megszokja, előbb-utóbb. Végülis, miért ne? Szerintem: ha jólesik, igyál sört! Én rá se rántanék, ha beszólnának érte - hideg, jól esik a kesernyés íze ilyen melegben. Klassz és kész. És nem nyomja agyon a gyomrod.
Szóóóval, szerintem ez marhára társaságfüggő - egy másik körben, ahol megfordulok, a fiúk teáznak és forrócsokiznak, a lányok söröznek és töményeznek - mindig röhögés lesz a poén-beszólásokból.)
Én kifejezetten vagánynak, tökösnek tartom, úgyhogy bejön.
25F
Egyáltalán nem gáz,az inkább gázabb ha egy csaj az utcán DOBOZOS sört vedel magába..... szóval a korsó,ráadásul szórakozóhelyen teljesen normális.
EGYSZÓVAL CSAK NYUGODTAN! :)
28/F
Felénk tök átlagos, hogy a lányok/nők söröznek.
Én rohadtul vonzónak találom, képzeljétek el amikor ott marad a száján a hab és lassan kiélvezve az izét végignyalja az ajkait. pfú már be is indultam :)
Nekem is fura ha egy nő sörözik, miközben az én családomban is - úgy ahogy te irod - nagy melegben, valami családi banzájon minden női családtagom egy pohár sört választ inkább.
Csak fura anyámat és keresztanyámat látni egy pohár sörrel a kezében. Gondolom valami beidegződés hogy csak férfiaké ez az ital.
Lehet azért fura mert tényleg ilyen félévente egyszer ha előfordul.
jaj hagyd a sznobokat, a sör az kell, nőknek is, és korsóban az igazi!
F/20
Na most megkívántam a sört. Iszom egy dobozzal.
L/18
Ó,szerintem ne feszkózz ezen! Én is sörözöm nő létemre,mert szeretem,és tojok rá,hogy illendő vagy sem! Habár nekem hülye szokásom,hogy mindenféle alkoholos italt(kivéve persze a rövidet,ha nincs keverve) képes vagyok
szívószállal inni,így a sört is. :) Elég hülyén néz ki,de így jobban esik. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!