Miért olyan fontos a férfiaknak a sör?
A legtöbb pasi, mintha szerelmes lenne ebbe az italba. Sör nélkül nincs buli. Sör nélkül nincs beszélgetés. Fontos pillanatok? Sör! Szomorú vagyok? Sör!
Én csak arra tudok gonolni, hogy nagyon jók a sörreklámok, és a pasik beveszik tudat alatt, hogy ez tényleg nélkülözhetetlen dolog a "szabadságérzethez", sőt, ha ott a söröd a kezedben, akkor már nem is számít semmi más...
Bocsanat, ha valakit bánt az "általánosítás". Természetesen nem minden férfira értettem, de azért nagy számban jellemző ez a dolog.
Azt nem értem, miért KELl PONT a sör ahhoz, hogy jól érezze magát az ember?
Ezt én is szeretném tudni.
Párom panaszkodik, hogy nagy a hasa, és minden este 2-3 sört megiszik.
amúgy én sem értem miért vannak sokan oda érte....egy pohár jó bor sokkal többet ér
1. voltam
Hát sztem meg pont, hogy sokkal jobb egy üveg sör, mint egy pohár bor. Rosszul vagyok a boroktól és a pezsgőtöl. Az égetett szeszt sem szeretem. A sör kellemes, hűsít, sokat meg lehet belőle inni. Nem érződik benne az alkohol.
P87
Én is nő vagyok és nagyon szeretem a sört!:) Szerintem - főleg nyáron - tényleg jó alap egy kis beszélgetésre... Finom, hűsít és tele van vitaminnal! Ez komoly!:) És nem vagyok alkesz, mostanában alkoholmentesre váltottam, mert van egy babám, akit még szoptatok, de már jó lesz majd újra rendes sört kóstolgatni:) Főleg a barnát:D
Régen én sem értettem, mi lehet jó benne, még a szagát se bírtam. Aztán egy nyári forró napon megkínáltak vele, olyan jól esett, azóta szívesen megiszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!