Pasik: Titeket zavar ha egy nő sörözik? Szerintetek csak a férfiaknak áll jól egy korsó sör?
Nyugi semmi emancipunci felhangja nincs a kérdésnek, csak mikor baráti társasággal mentünk szórakozni hétvégén minden csaj valami koktélt vagy bort rendelt (néhány srác is), dög meleg volt én meg alapvetően szeretem a sört, főleg nyáron, hát rendeltem egy korsóval.
Szóvá is tették a többiek, hogy szerintük egy 20 éves lánynak nem illene, vagy csak pohárral rendelni, nem korsóval. Rajtam kívül csak 2 srác rendelte ugyanezt.
Szerintetek?
Ma már minden italból csinálnak olyan minőséget (bár szerintem régen is, csak többe került), ami illik a nőkhöz is. Igen, még rumból is, az ultraprémium vodka pedig lassan már inkább női, mint férfi ital.
Ettől függetlenül akármilyen sör van egy nő előtt, nincs bajom vele:)
Akkor nem csak én iszok mindent szivószállal :)
Sört is,dobozból:)
szerencsére normáslis társaságban eszükbe nem jut ezért leszolni..
24/N
Eszembe jutott egy eset,amikor az egyik barátnőm aki,25 volt amikor egyszer elmentünk buliba és egy korsó sört kért.Akkorát röhögtünk,mert 150 cm magas 40kg volt(vas ággyal)és akkora volt a korsó mint a feje.Két kézzel kapaszkodott benne.Na Ő akkor idétlenül nézett ki.Szerintem egy nőnek inkább pohár.
33/N
Szerintem nem gond ha a nőci sört iszik és a leszólások - beszólások lehet hogy korfüggőek (úgy értem hogy a tizenévesek szólják le a tizenéveseket, bár lehet hogy nem )
31/F
áh, ők a legnagyobb alkeszok manapság :D
szerintem is társaságfüggő lehet
Én véleményem szerint nem szép látvány, ha egy nő sört iszik, főleg az nem, ha dobozosból. Ennek ellenére nem szólom le, mindenkinek a maga dolga, mit csinál és mit nem.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!