Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást nem zavar, hogy a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást nem zavar, hogy a barátnője már más férfiaknak is odaadta magát előtte?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem várhatom el a szüzességet házasságig blablabla olvastam már egy csomó ilyet ismerem a dörgést. Csak arra lennék kíváncsi, hogy van-e még rajtam kívül olyan aki nehezen viseli, hogy a barátnője már másokkal is lefeküdt előtte? Más is járt már benne a péniszével, fogdosta mindenét, meztelenül élvezkedett rajta, a szájába vette a pasi hímtagját sőt esetleg még a szájába is élvezett amit neked most csókolgatnod kellene? Vagy csinált róla képeket, amik a pasinak valószínűleg még mindig megvannak és jókat rejszol rá esetleg mutogatja a haverjainak? Vagy személyesen összefutni az exével vagy olyannal aki már megdugta és mondjuk köszönnek egymásnak az utcán de a csávó fejébe valószínűleg kárörvendően röhög, hogy én már meghúztam ezt a csajt párszor. Nem megalázó ez? Persze tudom-tudom velem van a baj...
2017. márc. 23. 17:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavarna? Kit érdekel kivel feküdt le előttem? Még nem ismertük egymást, teljesen külön élete volt innentől engem nem érdekel mit csinált, csak az számít amit azóta tesz, hogy belépett az életembe. A szerelmemmel már 2 éve együtt vagyunk, 18 volt amikor megismertem és tudom, hogy előttem kábé 10 fiúval volt de lehet több nemtudom de nem is érdekel felőlem lehet 30 is. Ritka szép csaj, már elsőre kiszúrtam és azóta nem is érdekel más, nagyon okos és elsőre lehet, hogy sokat előítéletből nagyképűnek gondolnák vagy mai divatp*csának de nekem egyből leesett, hogy ő sokkal több ennél és nem is tévedtem, ő lett a lelki társam (is). Barátnőivel együtt nagyon bulizós volt és mivel nagyon szép lány mindig tapadtak rá a legjobb pasik is és mivel szingli miért mondott volna folyton nemet? Én is kihasználtam volna az ilyen lehetőségeket amíg fiatal vagyok mégis mire várjak mit csináljak? Üljek otthon? Én is bulizós vagyok és nekem is voltak már kalandjaim most milyen követ vessek rá ezek után? Volt egyéjszakás is és élveztem nem bántam meg. Neki is voltak ilyenek szerintem több mint nekem.

Viszont nem értem miért lenne megalázó ez nekem? Ezt nagyon nem vágom, se ezt a szüzesség fétist. SENKIT nem ismerek aki azzal maradt akivel először lefeküdt mivel ez manapság már 14-16 éves korban megtörténik. Tudom Te biztos azt gondolod, hogy a szüzesség valami hatalmas megtiszteltetés vagy ajándék amit a lány ad a fiúnak, nos ez szerintem f**zság. Egyszerűen azzal fekszik le aki jókor megtalálja abban a korban, nekem semmit nem jelent az első csaj és én sem neki már vagy 6-7 éve nem is láttam, kit érdekel? Viszont annál kevesebb nagyobb "megtiszteltetést" tudnék neked mondani mint mikor egy lány azt mondja neked, hogy veled akarja leélni az életét, te vagy az igazi, szeret...És látod a szemében, hogy így is gondolja, hogy veled akar családot stb, ehhez képest hol van a szüzesség? Régen amíg én is szűz voltam (Szóval ne sértődj meg de a kérdésedből azt sejtem, hogy még te is az vagy, de ha nem akkor viszont még elég gyerek szellemileg) én is így gondolkodtam mint te, önbizalomhiányos kis tini fiúként. De inkább szerintem csak féltékeny voltam mert én még nem tudtam dugni vagy egyszerűen fájt, hogy az áhított csaj mással van és nem velem. Ebből ki kell nőni mert ahogy idősödsz úgy fog fogyni a potenciális szűz jelöltek száma. Megjegyzem mi ebben a jó? Hogy majd később kíváncsi lesz más farkára is? Akinek elvettem még gimibe és elvileg szeretett engem az 2 hónap után már meg is csalt, lefeküdt egy másik sráccal mikor összevesztünk. Ha viszont a szerelmem mondja nekem ,hogy neki már nem kell más és engem akar elhiszem neki hiszen már "kiélte" magát és megkomolyodott mellettem. Ő egyébként sosem volt még szerelmes előttem, az összes pasijával csak úgy elvolt ezért cserélgette őket, sosem volt túl boldog amíg nem jöttünk össze, azóta teljesen más lett. És én megbízom benne 100%-ig tudom ,hogy sosem csalna meg akármennyire is fasírtban lennénk. Amúgy a szex is vele a legjobb, egészen más liga mint eddig bármelyik csaj az életemben, iszonyú jó az ágyban és nyilván ez azért van mert már van tapasztalata. Akinek én vettem el, nos vele szörnyű volt. Most ezek után mégis kit érdekel, hogy sok pasival volt? Ki nem sz*r*ja le már bocsánat?! Nem hiszlek el, hogy ilyen hülyén gondolkodsz komolyan mondom. Engem pont nem érdekel a szüzesség, nekem az jelent sokat, hogy engem választott és mellettem akar megállapodni mert eddig senki nem volt jó neki, én viszont igen és nekem ettől hízik a májam nem attól, hogy egyszer sikerült megdugni egy részeg tini kiscsajt akiben dúlnak a hormonok és pár nap beszélgetés után el is tűnt az életemből. Ez nem nagy dolog erre sok fiú képes, viszont megtartani és igazán boldoggá tenni egy nőt egészen más ez már inkább férfimunka. Inkább ez a büszkeség nem az ,hogy "hehe megvolt más nője". Ez szánalmas gondolkodásmód. Ennél már csak te vagy gázabb :D Javaslom nőj fel Te is! Feltéve ha olyan boldog akarsz lenni egy gyönyörű lánnyal mint én :) 23/f

2017. márc. 23. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, Veled van a baj. 30/N
2017. márc. 23. 18:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Az agresszív válaszokból látom, hogy valószínűleg igenis zavar titeket ezért vagytok frusztráltak. De tényleg tudom, hogy én vagyok abnomrális ez az élet rendje, manapság nincsenek romantikus egymása találások csak összejössz a csajjal és kit érdekel? Egyébként nem vagyok szűz csak mondom, normális vagyok. Muszáj volt nekem is hiszen életem végéig várhattam volna és vsz szüzen halnék meg. Nem bántani akarok senkit, már én is beletörődtem. Csak kérdeztem de ezek szerint nem zavar senkit csak engem értem :)
2017. márc. 23. 18:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"manapság nincsenek romantikus egymása találások" Mevan?

Már hogyne lennének :D A romantikának mi köze a szüzességhez?

2017. márc. 23. 18:14
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Ha te se vagy szűz a csaj számára is undorító,hogy te más p.ját nyaltad,ujjaztad,és raktad be a farkad.

Szánalmas vagy kérdező!! Mi jogon várod el,ha te sem vagy szűz,ha??!

2017. márc. 23. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
17%

Megnyugtatlak kérdező hogy nem vagy egyedül ugyanis az én férjem is ilyen de ő olácigány és ez számukra szégyen hogy én nem vagyok szűz.

Én is EGYSZER visszaköszöntem az exemnek hát azta hisztit látni kellet volna persze minden ku*rva voltam és hogy én ezzel milyen szégyent hoztam rá. 5 éve vagyunk együtt és még mindig kb 2 havonta feljön az agyvize és minden vagyok csak feleség nem. Ha megyünk valahova és mondjuk elég meglátnia az exem egyik családtagjt barátját stb már akkor is megy a hiszti. Legszivesebben megmutatnám neki a válaszokat hogy a normális emberek hogy gondolkodnak de ha megtudná hogy itt tevékenykedek szerintem el is hagyna.

2017. márc. 23. 18:22
 17/25 anonim ***** válasza:
És akkor most mi? Mindenki maradjon amellett az ember mellett akivel életében először lefeküdt? Te is tudod, hogy ez hatalmas baromság. Van úgy, hogy két embernek nem jön össze a boldogság nagyobb hülyeség benne maradni egy boldogtalan kapcsolatban mint tovább lépni. Ez meg sajnos ezzel jár, hogy nőként a szűzhártyád nem igen nő vissza... Ha mindenkinek ez járna a fejében aligha léteznének értelmes párkapcsolatok.
2017. márc. 23. 18:23
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

" Egyébként nem vagyok szűz"

AKkor meg mi alapján merül fel benned egyáltalán a kérdés?

2017. márc. 23. 18:35
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

Az en ferjem nem varta el de nagyon buszke volt ra.Ha nem lettem volna az akkor is felesegul vett volna hiszen ez abszolult nem szamit.

Az uj elet kozossen kezdodik a mult elmult beken kell hagyni.

2017. márc. 23. 18:42
 20/25 anonim ***** válasza:
91%

#17 "Mindenki maradjon amellett az ember mellett akivel életében először lefeküdt?"

A kérdező szerint csak a nők :))))

Amúgy kérdező szerinted ha majd "birtokba veszed" életed igaz szerelmét, őt nem fogja zavarni, hogy a farkad más nő vaginájában is járt már? Hogy más ciciket is taperoltál az övén kívül? Ha másokkal szemben vannak elvárásaink, akkor úgy lenne illendő, hogy magunk se legyünk különbek..

2017. márc. 23. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!