Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást nem zavar, hogy a barátnője már más férfiaknak is odaadta magát előtte?
Imádom, hogy a férfiak többsége szűz nőt akar, utána meg rájuk jön a "más nőket is úgy megdugnék" effektus, aztán dobja a csajt. Az ilyen típusnak semmi sem jó.
A kérdezőnek javaslom, hogy ne legyen ilyen gyerekes.
Azt megértem, ha vannak dolgok egy nő műltjában amik neked nem férnek bele (pl ha mondjuk prosti volt, vagy ha évekig fűvel- fával összefeküdt) . Nőként nekem is van ilyesmi (ami nem fér bele, és akivel nem kezdtem volna kapcsolatot ha bizonyos dolgokat megtudok róla,de ez...
Elég beteg gondolkodásmód. Ennyi erővel te se feküdj le mással, szüzen menj kapcsolatba, de akkor ragadj is ott, még akkor is ha kiderül, hogy nem passzoltok, nehogy új kapcsolatba kelljen kezdened és az új párodat zavarja amiért másba is belemártottad a farkad. Ugyanaz a kategória! A tipikus kettősmércéket hagyjuk, miszerint a pasiknak szabad, a nőknek meg nem.
Kíméld meg a barátnődet, vagy a leendő barátnődet, és csak azzal kezdj aki még szűz, mert meg fogod keseríteni az életét.
Mi van, nem tudsz mit reagálni a válaszokra?
Akkor veled se jöjjön össze 1 nő se, gondolkodjanak úgy, mint te, hogy undorító vagy, amiért már megforgattad a pömpit pár szaftos punában, valszeg beléjük is nyaltál, a csöcsüket, seggüket fogdostad, és így nyúlnál a barátnődhöz, fúj... Szembejönne egy exed, a barátnődnek ezek az emlékképek villannának be egyből, ez mennyivel másabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!