Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolat nem működik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolat nem működik, minek erőltetni?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy valamelyik fél panaszkodik, hogy nem jó a kapcsolata, de csak akkor lép ki a kapcsolatból, ha talál egy jobb partnert. De miért kell azt megvárni amíg jön jobb, ha valami rosszul működik? Ha a partnerem mellett tesztelem, hogy jobb-e valaki, az nem frankó a másikkal szembe. Szakítani kell és lehet próbálkozni, de addig tabu. Mi ez a félelem az "egyedülléttől,,?

2017. szept. 17. 14:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megint teljesen egyetértek veled. Ki is hagytam az elején és jó, hogy kitertel rá, hogy meg lehet gyógyítani egy kapcsolatot, de amit én is látok, hogy kilépni is gyáva az illető és változtatni abszolút képtelen. A változáshoz még inkább gyávák, mert tulajdonképpen szembesíteni kellene magát a saját hibáival. De hát neki nincs is hibája...
2017. szept. 17. 16:39
 12/14 BlackSword ***** válasza:
Azért a nap végén jól esik a "Te meg hol a fenébe voltál eddig???"
2017. szept. 17. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ami ezekben az emberekben számomra nagyon irritáló, hogy általában pont miattuk nem működőképes a kapcsolatuk. Mert állandóan csak panaszkodnak a párjukra, azt meg nem veszik észre, hogy mi mindent megtesz értük. Baromi nehéz helyzetet teremt ám mindkét oldal, az is mikor ő a hibás, meg az is amikor a párja az idióta. Mert ha mondjuk egy barátodról van szó, azt is nehezen mondod neki, hogy "hallod te tiszta hülye vagy, rakd össze a két kezed, hogy ilyen párod van" meg azt is nehéz mondani, hogy "hagyd már ott azt a szerencsétlent, már az elejétől látszott, hogy nem hozzád való". Hozzám állandóan jönnek ilyenekkel, mert egyedül nekem van a baráti körben évek óta tartó, komoly kapcsolatom. Aztán persze hiába adsz neki tanácsot pont az ellenkezőjét csinálja. Hiába mondod neki, hogy mindkét félnek bele kell adnia a kapcsolatba stb stb.
2017. szept. 17. 18:16
 14/14 A kérdező kommentje:

12# Persze, ha azon kívül is minden rendben van.

13# Ezt én is észre vettem. Már azon gondolkozok, hogy mostantól a másik ellentétet fogom mondani, mint amit mondanék, úgyis fordítva fog dönteni.

2017. szept. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!