Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat nem működik, minek erőltetni?
Nagyon csínján kell bánni az ilyen panaszkodással is.
Rengeteg embernek nem a párkapcsolatával van a baj, egyszerűen szereti sajnáltatni magát, szereti azt a figyelmet, ami ilyenkor rá irányul.
15 éve megismertem egy egyetemista lányt, folyton panaszkodott a kapcsolatára, hogy nem boldog.
Mostanra 2 gyereke van attól a srácról, akivel állítólag már akkor sem volt boldog.
Mostanra persze megismertem jobban, ő az, akinek fájna beismerni, hogy jól van. Panasz a munkahelyére, a családra, mindenre, aztán néha kiesik a szerepből, és akkor kiderül, hogy ez csak olyan műbalhé az unalom ellen.
Nem egy ilyen embert ismerek (nem csak nőt)
#7: így van
2 éve vagyok egyedül, néha jönnek azzal a rossz házasságban élők, hogy milyen jó nekem. Dehogy jó. Nem siránkozom, feltalálom magam, elek a munkának, hobbiknak, utazom, sportolok, nem rossz. De nem is marha jó, még akkor sem, ha több haverom is azt hiszi, hogy egyedül boldogabb lenne.
Ahhoz persze mindegyik gyáva már, hogy meglépje, főleg mert a többségük egy kapcsolatban is képtelen elfoglalni magát, egyedül el sem tudjak képzelni, mihez kezdenének.
6# Alairom, tényleg van egy ilyen réteg akiknek nincs gondjuk, hát akkor kreálnak, de szerintem ez elenyésző réteg:)
8# Szívemből szóltál a végén. Teljesen egyetértek, amit a végén írtál:)
Egyébként én is az "erőltetés" pártján vagyok.
Mármint azt gondolom, hogyha mindkét fél energiát, időt, figyelmet áldoz a kapcsolatra, akkor meg lehet gyógyítani.
Amit utálok az a langyos állóvíz.
"nem érzem jól magam", "nem érdekel", "ez+az+amaz a gondom, és nem figyel rám", és hasonlók.
Erre két dolgot léphet!
1: elkezd gondolkozni, hogy mivel tudna javítani magán, és mit kellene a párjának változtatni
2: kilép a kapcsolatból.
99% ehelyett a harmadik utat választja, szenved, panaszkodik, de se azért nem tesz valamit, hogy a kapcsolat megjavuljon, se azért, hogy lezárja. Elvan a pocsolyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!