Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodott tőlem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodott tőlem a barátom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a barátom 25 éves és 1,5 éve vagyunk együtt. Eddig minden nagyon jól alakult köztünk, szerelmesek vagyunk egymásba.

Három hete elmondta, hogy van egy fura vágya, ami már régóta motoszkál benne: ki akarja nyalni a puncimat úgy, hogy napok óta mosdatlan. Amikor elmesélte nagyon meghökkentem, le is kiabáltam a fejét, hogy mit képzel magáról, minek néz, de végül pár napra rá beleegyeztem. Megkért, hogy viseljek intim tölcsért, amit menstruációkor szoktam, hogy ne fojjon ki belőlem semmi addig. Megtettem neki. Bennem volt 4 napig.

Volt bennem egy kis görcs emiatt, de végül sikerült elengednem magam, és este szexnél megengedtem a barátomnak, hogy kinyaljon.

Amikor megérezte a szagom, láttam rajta, hogy fintorog egy picit, nem igazán tetszett neki, de végül belenyalt a nunimba... hát felfordult a gyomra. Elkezdett öklendezni, meg köpködte ki és fujjogott, én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben. Nagyon kellemetlen volt.

Amióta ez történt, azóta nincs szex köztünk. Próbáltuk már kétszer, de egyszer sem sikerült. Azt mondja, hogy mindig eszébe jut az az íz, amit "akkor" érzett, és úgy érzi megundorodott tőlem. Nem tud rám úgy tekinteni, mint egy kívánatos nőre.

Borzasztóan ki vagyok készülve, amikor ezt írtam, akkor is telesírtam egy kupac zsebkendőt, nem hiszem el, hogy egy ilyenen megy tönkre a kapcsolatunk, eddig minden olyan jó volt. Rettentően szégyellem magam. Nem tudom hogy lehet ezt rendbehozni. Lesz még olyan a szexuális életünk, mint azelőtt volt?

2017. szept. 13. 17:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Mondd, hogy vicc! Ez olyan, mint amikor egy gyerek rajzolt egy ördögöt a szobája falára, aztán este félt tőle.
2017. szept. 13. 17:46
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
Hát elég hülye vagy hogy belementél, de igazából mind a ketten azok vagytok.
2017. szept. 13. 17:50
 3/29 anonim ***** válasza:
22%
Ez egy igazi finnyas luzer! Mi heti egyszer mosakszunk es a pasim megse finnyazik a puncimtol, hanem kinyalja rendesen! Egy igazi ferfit ilyen dolgok nem zavarnak!!
2017. szept. 13. 17:52
 4/29 anonim ***** válasza:
30%

Ez biztos, hogy nem valami perverz fetisiszta vágyálma női köntösbe bújtatva?

El nem hiszem, hogy van olyan nő, aki ebbe önként belemegy. És így jártél be dolgozni, napokon át mosdatlanul, persze.

Ha tényleg igaz, akkor meg még rosszabb, atyaég....

2017. szept. 13. 17:52
 5/29 anonim ***** válasza:
73%
Vhogy ezt elkepzelhetetlennek tartom. Mar csak egy wc utan kenytelen az ember lanya megtorolni ott rendesen, hisz elobb vagy utobb a vizelet irritaciot is okoz. Masreszt napokon keresztul el se tudom hinni, hogy zuhanyzas kozben sem erintkezik vizzel. A harmadik pedig, hogy ez az alapveto szemelyes higieniahoz tartozik, mar 1 nap utan kellemetlen mar maga a tudat is, hogy nincs megmosva.
2017. szept. 13. 18:03
 6/29 anonim ***** válasza:
95%

Ezzel mar nem tudsz sokmindent csinalni. Volt 1 eve kb egy srac itt aki veletlenul futott bele egy budos punciba, es azota nem bir nore nezni.

Azt nem ertem minek kell ilyen undoritosaggal kiserletezni.

2017. szept. 13. 18:03
 7/29 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem mond meg neki, hogy egy ideig nem akarod látni, lehet soha többet. Ez csinálhatnád úgy, hogy megint lekiabálod a fejét. És tényleg legyen szünet valamennyi ideig. Amíg ez lecsillapodik.
2017. szept. 13. 18:04
 8/29 anonim ***** válasza:
23%
Ez komoly? Nem mosakodtál napokig, és még külön büdösítetted is magad? Max arra gondolhatott, hogy ne frissen mosott legyél. Nem azt, hogy penetráns szagot árassz..
2017. szept. 13. 18:06
 9/29 anonim ***** válasza:
47%

Van aki heti egyszer mosakszik?

Vagyis van aki nem naponta fürdik? Nem az a normális hogy naponta? Kétnaponta hajat is? Segítsééég!!

2017. szept. 13. 18:07
 10/29 A kérdező kommentje:
Bárcsak visszacsinálhatnám...
2017. szept. 13. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!