Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kéri a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kéri a barátom, hogy ne menjek el a gólyabuliba?

Figyelt kérdés

Az egyetemünkön holnap van gólyabuli. Egy egés estét buli.

Nem voltam gólyatáborban, és hétfőtől kezdődik a tanítás, ezért nyilván jó lenne bulizni. Sajnos barátnőim nincsenek, akik eljönnének velem, egyetemről meg egy lányt ismerek eddig, és ő nem jön.

A párom azt mondta, hogy ha jönne velem valaki, úgy elengedne, de így, hogy senki nem jön akit ismerek, és hajnalban jönnék haza egyedül, így nem akarja, ismerve Pestet. Szerinte hétfőtől majd tudok barátkozni és nem lesz baj. Nektek mi a véleményetek?

Szerintem pont, hogy itt tudnék ismerkedni. Szerinte pedig ha ne adj Isten senkivel nem beszélgetek, akkor tényleg egyedül kell haza jönnöm. Ráadásul ami érve még, hogy este egy kocsma mellett is el kell mennem, ha jövök haza(a városunkban sajna pont annak a közelében lakom).

Nektek mi a véleményetek? Ő nem tud velem jönni, mert dolgozik, pedig elkísérne.

Szerintetek is adjak neki igazat? A Szüleim is azt mondták, ha tudom ezt hagyjam ki, csak félek, hogy csak nekem nem lesz kedves barátom az egyetemen. :(

2017. szept. 7. 15:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Az a véleményem, hogy nem kell az engedélye, a szolgája vagy, vagy mi, akit néha esetleg nagy kegyesen elenged a pórázról, de most épp nem? :D Egyébként meg hazamész taxival éjjel és kész, nyilván nem kell egyedül gyalogolni a sötét éjszakában.
2017. szept. 7. 15:46
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Sajnos messze lakom(egy óra tömegközlekedés), és a taxi nem lenne egy olcsó mulatság számomra. :)

Így tömegközlekedéssel mennék.

2017. szept. 7. 15:49
 3/21 anonim ***** válasza:
12%
Igen, jogosan. A szegedi gólyatábor arról szól, hogy minden nap mindeki részeg, egyszer meg is erőszakoltak egy lányt. Ne menj el.
2017. szept. 7. 15:51
 4/21 anonim ***** válasza:
10%
Ha szeretned hogy megeroszakoljanak es feldaraboljanak akkor jo otlet. Egyebkent nem annyira.
2017. szept. 7. 15:57
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Kérni jogosan kéri - kérni ugye... bármit lehet -, te pedig ugyanolyan jogosan úgy döntesz, ahogyan te jónak látod.

Ha úgy döntesz, hogy elmégy: a párod akár eléd is mehetne, amikor hazafelé jössz.

2017. szept. 7. 15:58
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

>úgy elengedne

Ezt nem szabad megengedni. Egy egészséges párkapcsolatban lehet kérni, javasolni, figyelmeztetni, de engedélyezni, tiltani, korlátozni NEM. Sose fogadd el, hogy valaki elenged vagy nem, ez ne legyen vita tárgya. Hallgasd meg, hogy miért aggódik, vedd figyelembe, de avégén te döntesz és nem más.

Látsz valós veszélyeket abban, ha elmész? Egy kocsma mellett elmenni semmi. Ha vannak valós és jelentős veszélyek (amit kétlek), akkor ne menj el. De ha nincsenek, akkor menj el, persze.

2017. szept. 7. 16:02
 7/21 anonim ***** válasza:
32%
Abban semmi rossz sincs, ha erre kér. Nem.tiltotta meg, csak kérte.
2017. szept. 7. 16:03
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Elvileg egyetemista felnőtt nő vagy. El tudod egyedül is dönteni, hogy akarsz-e menni vagy sem. Mérlegeld, hogy megéri-e az utazás vagy sem(1 óra azért nem a világ vége utazás szempontjából). Csomószor voltam pesten az éjszakában és nem történt semmi baj. Csak nem szabad nagyon illuminált állapotban lenni, mert akkor tényleg kiszolgáltatott állapotban vagy.

Ha nem lenne a pasid akkor is feltetted volna ezt a kérdést?

2017. szept. 7. 16:31
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, akkoris feltettem volna.

Sajnos már volt egy rossz élményem éjszaka(szintén buliból jöttünk haza, nem voltunk ittasak-a legjobb barátnőmmel-és a szerencsén múlt, hogy nem lett baj. Egy részeg pasi utánunk kiabált, jött, és amerre mennünk kellett haza, egy ÁRVA LÉLEK SEM!! volt hajnalban, pedig mozgalmas hely nappal).

Ezek után én magam is hezitálok, mert nagyon szeretnék új embereket megismerni, ugyanakkor meg nem biztos, hogy megérné.

2017. szept. 7. 16:50
 10/21 anonim ***** válasza:
81%
Az egyetemen azért szoktak lenni ennél színvonalasabb tevékenységek is, ahol emberekkel találkozhatsz. Semmit nem veszítesz, ha kihagyod.
2017. szept. 7. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!