Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kéri a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kéri a barátom, hogy ne menjek el a gólyabuliba?

Figyelt kérdés

Az egyetemünkön holnap van gólyabuli. Egy egés estét buli.

Nem voltam gólyatáborban, és hétfőtől kezdődik a tanítás, ezért nyilván jó lenne bulizni. Sajnos barátnőim nincsenek, akik eljönnének velem, egyetemről meg egy lányt ismerek eddig, és ő nem jön.

A párom azt mondta, hogy ha jönne velem valaki, úgy elengedne, de így, hogy senki nem jön akit ismerek, és hajnalban jönnék haza egyedül, így nem akarja, ismerve Pestet. Szerinte hétfőtől majd tudok barátkozni és nem lesz baj. Nektek mi a véleményetek?

Szerintem pont, hogy itt tudnék ismerkedni. Szerinte pedig ha ne adj Isten senkivel nem beszélgetek, akkor tényleg egyedül kell haza jönnöm. Ráadásul ami érve még, hogy este egy kocsma mellett is el kell mennem, ha jövök haza(a városunkban sajna pont annak a közelében lakom).

Nektek mi a véleményetek? Ő nem tud velem jönni, mert dolgozik, pedig elkísérne.

Szerintetek is adjak neki igazat? A Szüleim is azt mondták, ha tudom ezt hagyjam ki, csak félek, hogy csak nekem nem lesz kedves barátom az egyetemen. :(

2017. szept. 7. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Egy normális kapcsolatban nincs olyan, hogy elenged valahová vagy sem.
2017. szept. 7. 17:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért az se teljesen oké, hogy azt hiszed, hogy nem lesz egy barátod sem, ha nem veszel részt ezeken a dolgokon...

Amúgy ha nem iszol sokat és tudsz magadra vigyázni, akkor talán nem lesz baj.

2017. szept. 7. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy paprika sprayt, hogy ha bármi baj lenne az biztonságot ad, figyelj hogy ne keverjenek semmit az italodba, ne igyál annyit hogy berúgj maximum annyit hogy egy kicsit feloldódj. Én ezt tenném, hogy Te mit teszel az már a Te döntésed :)
2017. szept. 7. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem túl értékeled ezt a bulit. Nem ettől lesznek barátaid. Én anno voltam a gólyatáborban pont ezért, hogy ismeretségeket szerezzek, de aztán egyáltalán nem azok lettek a barátaim a fősulin, akikkel a gólyatáborban találkoztam.

Ha szeretnél menj el, de nem veszítesz semmit, ha kihagyod.

2017. szept. 7. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
A haverom mesélte, hogy a Semmelweis gólyatárborban egyfajta verseny volt, a csajok vzespólóval plussz pontot kaphattak, póló nélkül mégtöbbet, félmeztelenüll annál is többet, és ha a szervezők sátrában privátban eltöltött egy órát maximális pontot kapott. Szóval az egyetemi gólyatáborok többnyire részegségről és szexről szólnak. Szóval okkal féltett téged
2017. szept. 7. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
45%

Ne haragudj, de én igazat adok a srácnak.

Látszik, hogy ő félt téged. Az ördög sosem alszik, és nagyon durva dolgokról hallani. Nézd csak meg a borsodnádasdi lány megölését, akit pont, hogy egy ismerős fiú kísért volna el.

Te pedig pont, hogy idegenekkel tudnál hazamenni vagy egyedül.

Hidd el, egyébként lehet barátkozni simán az egyetemen. Én két egyetemre jártam, először Pestre jelentkeztem, de végül hazajöttem a közeli Miskolcra. Egyetemi bulikban, gólyatáborokban egyszer sem voltam (lenne kivel mennem, pl. a barátommal, aki szintén egyetemista, csak nem az én világom a bulizás - szóval én nem a félelem miatt nem megyek), és mégis mindkét helyen szereztem barátokat. Szóval fel a fejjel! ^^

Esetleg a szüleid nem tudnának érted menni?

Fölösleges amúgy démonizálni a srácot, mert jót akar.

21/L

2017. szept. 7. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

A barátod féltésből óv téged. Barátokat nemcsak gólyabuliban lehet szerezni...az egyetemi oktatási évek alatt is van erre lehetőség.

Ha egyedül indulnál a bulira és valaki érted menne autóval (barátod, családtag....)? Így mindenkinek jó lenne szerintem.

2017. szept. 8. 08:11
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem éri meg egy olyan buli, ami csak arról szól, hogy mindenki talajrészeg legyen. Ott nem fogsz barátokat találni, részegen mindenki kebelbarát, másnap meg azt sem tudják ki vagy. Majd ha haverkodtál az átlag hétköznapon emberekkel, akikben megbízhatsz, akkor érdemes VELÜK bulizni menni.

A pasid szerencsére félt és nem féltékeny, és az érvei szerintem nagyon is jók és racionálisak.

2017. szept. 8. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
36%
Nem jogos. Felnőtt vagy. Nem kell az engedélye. A tömegközlekedésben nincs nagy különbség nappal és éjjel közt, legfeljebb kevesebb az ember. És mi van akkor, ha egy kocsma mellett kell elmenned? Ott is csak emberek vannak. Ugyanolyanok, mint máshol. Nem rosszabbak, mint azok a részegek, akik az egyetemi buliban lesznek. Ha ennyire félsz, szerezz be paprika sprayt.
2017. szept. 8. 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:
36%

Hagyjuk már, én sokszor mászkáltam Pesten egyedül buli után, míg vártam az első hévet, és soha senki nem akart megerőszakolni.

Aki meg bántani akar, az fényes nappal is simán megteszi, sőt, akkor még inkább, mert "úgysem számítasz rá".

Az pedig, hogy nem enged el - egy vicc, nem az apád, hogy megtilthasson bármit is :D

2017. szept. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!